Zelfbewust Academy

Vrouwen weekend

Dit weekend dat we speciaal voor vrouwen ontwikkeld hebben, ondersteunt je om los te komen van de hectiek van je dagelijkse bestaan en bewust en evenwichtig in je relaties te staan. Het biedt je een veilige, liefdevolle en helende plek om het vrouwelijke in jou te koesteren, te voeden en te bekrachtigen. Maar ook om te ontdekken hoe je de verbondenheid met je partner verder kunt verdiepen. Dat wordt mogelijk gemaakt door een zorgvuldig gekozen combinatie van bewustwordingssessies en lichaamsgerichte oefeningen die je ondersteunen om uit je hoofd en in je hart en lichaam af te dalen. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust, levenslust, verbondenheid en vervulling. 

Dit weekend zal volledig in het teken staan van jou als vrouw.
 
– Wat betekent het om vrouw te zijn?
– Sta je in contact met je vrouw zijn, met je eigen lichaam, je gevoelens, je behoeften en met je diepste verlangens?
– Of leun je vooral op je masculiene kwaliteiten waardoor je vaak onrustig of uitgeput bent?
– Wat is vrouwelijke en mannelijke (masculiene) energie precies?
– Is die bij jou in balans? En zo niet, wat is de prijs die ervoor betaalt?
– Ben je je bewust van je grenzen en weet je die te bewaken om dicht bij jezelf te kunnen blijven? 
– Welke spanningen of emoties laat je momenteel in de weg staan?
– Welke patronen laat je onbewust in de weg staan om nog meer met je vrouw zijn te kunnen verbinden?
– Wat kan je partner doen om je in je vrouw zijn te ondersteunen?
– Welke invloed heeft het werk op jou als vrouw?
– En je kinderen?
 
Dit weekend bestaat uit inspirerende bewustwordingsessies waarin je ontdekt en leert over jezelf als vrouw, maar ook zorgvuldig gekozen lichaamsgerichte oefeningen en processen die je ondersteunen om uit je hoofd te komen, spanning en emoties los te laten en in je hart en lichaam af te dalen . 
Laat gaan wat was, laat los wat moet, laat zijn wat is

I Am Woman

'Before I could read, her voice filled my ears, and taught my soul to believe all things were possible because I was to be a woman, without limits, without boundaries . Flowing through my being, words of encouragement, words of wisdom, to face the challenges ahead for I am woman' (Tiffany Sunday)
vrouw zijn
Dit weekend biedt je een ontspannen, liefdevolle en helende plek om het vrouwelijke in jou te koesteren, te voeden en te bekrachtigen. Zodat jij thuis kunt komen bij je authentieke zelf en het natuurlijke evenwicht in jezelf tussen vrouwelijke en mannelijke energie zich kan herstellen. Zodat jij je vrouwelijke kwaliteiten steeds meer kunt belichamen, voor jouw eigen welzijn en geluk, maar ook binnen je gezin en op het werk, waardoor je je meer laat dragen door het leven. 
 
Tijdens dit weekend ontdek je welke patronen je ongemerkt in de weg laat staan om dicht bij jezelf te blijven. Patronen die voortdurend aanspraak maken op je masculiene energie en kwaliteiten en teveel van jezelf vragen als vrouw. Dit bewustwordingsproces maakt het mogelijk om ook na dit weekend meer verbonden te blijven met je vrouwelijkheid. Het programma nodigt je op verschillende momenten en manieren uit om uitdrukking te geven aan allerlei facetten van vrouw zijn.
inzichten voor het leven 
We creëren in het weekend een veilige, liefdevolle en inspirerende ruimte, waarin iedereen helemaal zichzelf durft te zijn, waardoor je  na dit weekend meer verbonden zult zijn met je vrouw-zijn. Jezelf beter kunnen aanvoelen, begrijpen en accepteren. Je zult naar huis gaan met prachtige nieuwe inzichten die je de rest van je leven zullen ondersteunen. Maar ook met nieuwe verbindingen met andere vrouwen waarin je veel herkenning zult ervaren.

Wat brengt dit weekend jou

midden in de natuur

Het prachtige Landgoed Zonheuvel in Doorn vormt onze thuisbasis voor deze prachtige retraite. Het biedt een rustige en inspirerende plek op de Utrechts Heuvelrug en is omringd door bossen en groen. Tijdens de lunch wordt er een uitgebreid lunchbuffet voor je klaar gemaakt zodat je zelf je lunch kunt samenstellen.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Alies Zijlstra (relatiecoach en mede-oprichter Zelfbewust Academy) en Emmy Stelling (vrouwencoach en specialist lichaamsgerichte processen).

Data

Deze weekendretraite voor vrouwen vindt plaats op 15, 16 en 17 november a.s. Op de 15de starten we om 19:00 uur, op 17 november eindigen we om 17:00 uur.

Kosten

Deelname aan dit unieke vrouwenweekend bedraagt €447,- (incl. BTW, excl. cateringarrangement (verplicht) &  overnachtingen (optioneel)

Wil je graag een (zakelijke) factuur ontvangen? Dan komt er btw bij. 

Wil jij erbij zijn?

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.