Zelfbewust Academy

Individuele retraites

Is in jouw leven een moment aangebroken om de spotlight naar binnen te richten, om tijd te nemen voor introspectie, heling en bezinning? En zou je dat het liefst in de beslotenheid van een individueel, holistisch en op maat gemaakt traject willen doen?
Zo ja, dan bieden onze individuele retraites jou die unieke mogelijkheid.

Wij ontwikkelen voor jou een individueel traject op maat dat – afhankelijk van wat je behoefte precies is – zich over een periode van gemiddeld 3 dagen zal uitstrekken. We begeleiden deze individuele retraites zowel in Nederland als in het buitenland. Die keuze is aan jou.

Onze meest ervaren coaches, met gemiddeld ruim 20 jaar ervaring, staan daarbij tot je beschikking en bieden de mogelijkheid tot o.a. transformatieve coaching, systemische coaching, ademcoaching, emotional release en relatie-therapie. In overleg met jou ontwikkelen we een traject dat aansluit bij jouw specifieke behoeften, intenties en voorkeuren.

Individuele coaching op een uitzonderlijke plek

“In de individuele retraite met John heb ik ontzettend veel aangeraakt. Zijn oprechte aandacht, scherpte en liefdevolle tikjes brachten me dicht bij mezelf, dichterbij dan ooit. Ik heb krachtige handvaten ontvangen om mijn patronen te doorbreken en daardoor gonsde het effect nog maanden, op een positieve manier, door”

Tom - Directeur en CEO
Alleen of met je partner 

In een intakegesprek stellen we samen vast wat je precieze behoefte en intentie is, waarna wij vervolgens een traject voor je uitstippelen. Vanzelfsprekend doen we dit laatste in volledige afstemming met jou. Je bent daarbij overigens van harte welkom om samen met je partner te komen, als dat je wens is.  Wij zijn zeer ervaren in het begeleiden van koppels.

krachtige combinatie

Onze cliënten geven ons terug dat ze vooral de combinatie van afstand nemen van de werk- en thuissituatie èn de individuele begeleiding als enorm ondersteunend en effectief ervaren.  Deze unieke combinatie creëert een diepgang die het mogelijk maakt om in zeer korte tijd tot de kern te komen, veel sneller dan in een normaal coaching traject het geval is.  

Wat brengt deze individuele retraite jou

De resultaten die cliënten creeren tijdens een individuele retraite zijn heel persoonlijk en laten zich moeilijk in enkele woorden omschrijven. Een aantal resultaten die vaker genoemd worden:  

locatie

Individuele retraites begeleiden we zowel in Nederland als in het buitenland. Dat doen we op afgelegen en rustige locaties, meestal in of nabij de natuur. We hebben bewust voor deze locaties gekozen, zodat je ook echt even afstand kunt nemen van je werk- en thuissituatie. Als je voor een buitenlandse retraite kiest, kun je daarnaast ook nog profiteren  van de Mediterrane warmte en zon.

catering in afstemming

De catering van de individuele retraites is per locatie verschillend en wordt samen met jou afgestemd.     

Integrale en holistische aanpak

Bij de ontwikkeling van een individuele retraite streven we er naar om deze zo integraal en holistisch mogelijk in te richten. Door aandacht te schenken aan zowel mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten van jezelf, bereik je in onze ervaring de meeste resultaten.  

Deelnemers over deze Retraite
Jeroen
  Jeroen

  Coach

  "De retraite heeft mijn bewustzijn verhoogd en mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb diverse patronen ontdekt, die me beperkten om authentiek in het leven te staan. Maar ook belangrijke handvatten gekregen om deze vanuit positiviteit om te zetten en zo mijn verlangens te kunnen vervullen."

  Emy en Koos
   Emy en Koos

   Social worker en ondernemer

   "Waar we eerst een romantische relatie hadden met een houdbaarheidsdatum hebben we nu een volwassen relatie gecreëerd gebaseerd op eerlijkheid, passie en vertrouwen."

   Manuel
    Manuel

    CEO

    "De individuele retraite heeft mij veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke behoeftes en verlangens. Het is fijn om in een andere omgeving in te zoomen op mezelf, op die manier blijf ik werken aan persoonlijke groei en kies ik waarmee ik doorga of juist niet."

    Heb jij behoefte aan individuele begeleiding?

    Algemeen

    Onze retraites bieden jou:

    ✓  Diepgaande zelfinzichten
    ✓  Onthaasten & Ontspannen
    ✓  Blijvende transformatie
    ✓  Een warme open sfeer
    ✓  
    Ongekende ervaringen
    ✓  Een prachtige omgeving
    ✓  Culinair genieten

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Algemeen

    Onze retraites bieden jou:

    ✓  Diepgaande zelfinzichten
    ✓  Onthaasten & Ontspannen
    ✓  Blijvende transformatie
    ✓  Een warme open sfeer
    ✓  
    Ongekende ervaringen
    ✓  Een prachtige omgeving
    ✓  Culinair genieten

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.