Zelfbewust Academy

Kernwaarden

Binnen ons team en in ons werk laten we ons leiden door een aantal belangrijke gemeenschappelijke kernwaarden:

Vertrouwen

De vervulling die we in de samenwerking ervaren wordt voor het grootste deel bepaald door het vertrouwen dat we in elkaar hebben als mens en professional. De veiligheid die we daarbij ervaren creëert een teamspirit waarin we overvloed, flow en synergie beleven. We vertrouwen op de innerlijke wijsheid, liefde en kracht van ieder mens. Dit vertrouwen vormt het vertrekpunt voor alle progamma’s die we ontwikkelen en begeleiden.

Autonomie

We respecteren het feit dat iedereen de ultieme vrijheid heeft om – op ieder moment – zelf te kiezen wie te zijn en wat te doen of te laten.  Deze kernwaarde bepaalt in hoge mate de context die we in onze programma’s creëren. Iedere deelnemer ontdekt en groeit op een manier en in een tempo die bij zijn eigen (natuurlijke) aard past. Maar ook in onze samenwerking staan we voor deze context door met elkaar een samensturende organisatie te leiden, waarin de vrijheid en ruimte voor iedere collega gewaarborgd is.

Verbondenheid

Het belangrijkste vertrekpunt van ons werk en onze samenwerking zijn onze individuele verlangens. Ieder van ons draagt aan cliënten bij op een manier die volledig in lijn is met zijn of haar eigen kwaliteiten, passies en verlangens. Ieder van ons deelt in het verlangen om vanuit verbondenheid en respect samen te werken met collega’s die de gemeenschappelijke missie van Zelfbewust Academy (het collectief) delen.

Verantwoordelijkheid

We staan verantwoordelijk in ons leven, in onze samenwerking en het werk wat we doen.  We zien onszelf als de bron van ons denken, voelen en handelen, wat maakt dat we ernaar streven om zoveel mogelijk vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap in ons leven en werk te staan. We beschouwen onze deelnemers en cliënten als verantwoordelijk voor hun eigen werk en leven, waarmee we hun autonomie en innerlijk leiderschap erkennen.

Zelfontwikkeling

Ieder van ons werkt voortdurend aan zijn of haar eigen spirituele, persoonlijke en professionele ontwikkeling en doet dat op verschillende manieren.  Enerzijds doen we dat voor ons eigen welzijn en geluk, maar ook om onze positieve invloed op anderen steeds verder te kunnen uitbreiden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.