Zelfbewust Academy

The Art of Living

Deze retraite is er voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen en de mate van innerlijke rust, vrijheid en vervulling die hij of zij doorgaans ervaart verder wil verhogen. Dit programma biedt je ervaringen, inzichten en technieken die je ondersteunen om een nieuwe doorbraak te beleven in het creëren van een leven dat je lief is.

Deze retraite neemt een bijzondere plaats in binnen ons curriculum. Tijdens dit programma werk je aan jezelf in zijn geheel, als integraal wezen,  waardoor alle aspecten van je menszijn aandacht krijgen.  

De ‘inside-out approach’ die we daarbij hanteren maakt het mogelijk om een (nieuwe) doorbraak te creeren op alle gebieden in je leven waar je dat op dit moment als wenselijk ziet. Hierdoor geef je de kwaliteit van je leven een flinke boost en wordt het mogelijk om meer vanuit flow en minder vanuit controle in het leven te staan. 

Tenslotte zit dit praktische en interactieve programma boordevol essentiële lessen over de kunst van het leven, waardoor je ook je intellect voedt met belangrijke principes, wetten en inzichten die de levenskunstenaar in jou een onmisbare toolbox biedt. We putten daarbij uit eeuwenoude oosterse bronnen, maar ook uit de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Innerlijk op reis om voluit te kunnen leven

"Dat dit zo'n inspirerende en prachtige 'reis' zou worden, had ik nooit durven dromen. Tijdens deze mooie reis naar 'binnen' ontdekte ik weer de vrijheid, ruimte, passie en geluk dat in ieder van ons aanwezig is. Wat een mooi cadeau!

Carla - kaakchirurg
holistische opzet

Dit programma kent een zeer holistische opzet, waardoor je zowel aan je mentale, emotionele, fysieke als energetische en spirituele ontwikkeling werkt. 

We maken daarbij o.a. gebruik van uitgangspunten, technieken en rituelen uit oosterse stromingen zoals het Taoisme, Zazen, Prana breathing, Dynamic meditation en Tibetaanse Yoga.  

Maar we integreren in de opzet en inhoud van deze retraite ook de laatste (veelal westerse) wetenschappelijke inzichten die bijdragen aan een leven van innerlijke rust, vitaliteit, vervulling en geluk.

We introduceren daarbij enkel gebruiken, technieken en rituelen  die zich in de praktijk hebben bewezen, ons persoonlijk veel hebben gebracht en die we nog steeds vrijwel dagelijks toepassen of beoefenen.

liefde & verbondenheid

Deze retraite biedt je mogelijkheid om (nog meer)) contact te maken met je hart en de bron van liefde waarmee je in essentie verbonden bent, iets wat van doorslaggevende betekenis is voor de diepgang, intensiteit en kwaliteit van ons leven. 

Dat wordt in deze retratie mogelijk omdat je gedurende het proces en programma dat je doorloopt, onbewuste belemmerende overtuigingen, negatieven gedachten, angsten, vastgeroeste attitudes of gewoontes en automatisch gedrag overstijgt.  

Deze retraite biedt je dan ook niet alleen een aaneenschakeling van unieke levenservaringen die leiden tot fundamentele inzichten en nieuwe doorbraken, maar ook zes dagen van liefde en diepgaande verbondenheid. 

Wat brengt deze retraite jou

Wat deze retraite je zal brengen, zal voor iedereen verschillend zijn. Naar alle waarschijnlijkheid  zul je in ieder geval een groot aantal van de onderstaande vruchten kunnen plukken:

sfeervolle locatie

Deze retraite begeleiden we op onze stille en sfeervolle retraite-locatie in de Dordogne, waar we maximaal 12 deelnemers kunnen ontvangen.

Het biedt alle faciliteiten die we voor dit programma nodig hebben, maar staat vooral bekend om de fijne energie die er op deze locatie heerst, waardoor je je direct thuis voelt.  

De locatie is zowel met het vliegtuig als de auto of trein te bereiken.

een programma naar ons hart

Deze Retraite biedt een programma naar ons hart omdat het onze meest recente en de belangrijkste inzichten op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling omvat en integreert.

Maar ook omdat het je laat zien en ervaren hoe je in een staat van flow kunt leven, iets wat wij als begeleiders van dit programma vrijwel dagelijks ervaren; zowel individueel als in onze relatie. 

Daarnaast zijn we zo enthousiast over dit programma omdat het een blijvende impact heeft op de diepgang en kwaliteit van het leven van deelnemers en de mate van innerlijke rust, vrijheid en verbondenheid die ze ervaren. 

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra. Samen hebben ze ruim 40 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. 

Data

  • 26 t/m 31 mei 2024 (reizen op 26 mei en 1 juni). Nog 1 plek beschikbaar.
  • 6 t/m 11 okt (reizen op 6 en 12 oktober)

Deelnamebedrag

Het deelnamebedrag is 2320 euro. Dit bedrag is incl. alle verblijfskosten.  

Mocht je vanuit je bedrijf of praktijk willen betalen, dan stellen we graag een factuur voor je op en is dit bedrag exclusief BTW.

Wil jij er ook bij zijn?

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.