Zelfbewust Academy

The Art of Living

Deze retraite is er voor iedereen die zich persoonlijk en spiritueel verder wil ontwikkelen en de mate van innerlijke rust, vrijheid en vervulling die hij of zij doorgaans ervaart verder wil verhogen. Dit programma biedt je ervaringen, inzichten en technieken die je ondersteunen om een nieuwe doorbraak te beleven in het creëren van een leven dat je lief is.

Deze retraite neemt een bijzondere plaats in binnen ons curriculum. Anders dan bij onze  overige retraites focussen we ons bij The Art of Living niet op een specifieke thema, zoals bijvoorbeeld liefde en relaties (Hartconnectie), heling (Emotional release) of systemisch werk (Roots), maar werken we aan onszelf in zijn geheel, als integraal wezen,  waardoor alle aspecten van ons menszijn aandacht krijgen.  

De ‘inside-out approach’ die we daarbij hanteren maakt het mogelijk om een (nieuwe) doorbraak te creeren op alle gebieden in je leven waar je dat op dit moment als wenselijk ziet. Hierdoor geef je de kwaliteit van je leven een flinke boost en wordt het mogelijk om meer vanuit flow en minder vanuit controle in het leven te staan. 

Tenslotte zit dit praktische en interactieve programma boordevol essentiële lessen over de kunst van het leven, waardoor je ook je intellect voet met belangrijke principes, wetten en inzichten die de levenskunstenaar in jou een onmisbare toolbox biedt. We putten daarbij uit eeuwenoude oosterse bronnen, maar ook de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Innerlijke op reis om voluit te kunnen leven

"Dat dit zo'n inspirerende en prachtige 'reis' zou worden, had ik nooit durven dromen. Tijdens deze mooie reis naar 'binnen' ontdekte ik weer de vrijheid, ruimte, passie en geluk dat in ieder van ons aanwezig is. Wat een mooi cadeau!

Carla - kaakchirurg
holistische opzet

Dit programma kent een zeer holistische opzet, waardoor je zowel aan je mentale, emotionele, fysieke als energetische en spirituele ontwikkeling werkt. 

We maken daarbij o.a. gebruik van uitgangspunten, technieken en rituelen uit oosterse stromingen zoals het Taoisme, Zazen, Prana breathing, Dynamic meditation, Conscious movement, Shindo, Shaolin, Yoga, Tantra en Ayurveda.  

Maar we integreren in deze retraite ook de laatste (veelal westerse) wetenschappelijke inzichten die van belang zijn om een zo’n gelukkig mogelijk leven te leiden.

We introduceren daarbij enkel gebruiken, technieken en rituelen  die zich in de praktijk hebben bewezen, ons persoonlijk veel hebben gebracht en die we nog steeds vrijwel dagelijks toepassen of beoefenen.

liefde & verbondenheid

Deze retraite biedt je mogelijkheid om (nog meer)) contact te maken met je hart en de bron van liefde waarmee je in essentie verbonden bent, iets wat van doorslaggevende betekenis is voor de diepgang, intensiteit en kwaliteit van ons leven. 

Dat wordt in deze retratie mogelijk omdat je gedurende het proces en programma dat je doorloopt, onbewuste belemmerende overtuigingen, negatieven gedachten, angsten, vastgeroeste attitudes of gewoontes en automatisch gedrag overstijgt.  

Deze retraite biedt je dan ook niet alleen een aaneenschakeling van unieke levenservaringen die leiden tot fundamentele inzichten en nieuwe doorbraken, maar ook vier dagen van liefde en diepgaande verbondenheid. 

Wat brengt deze retraite jou

Wat deze retraite je zal brengen, zal voor iedereen verschillend zijn. Naar alle waarschijnlijkheid  zul je in ieder geval een groot aantal van de onderstaande vruchten kunnen plukken:

sfeervolle locatie

Deze retraite begeleiden we bij Het Zonnehuis Retraitecentrum dat aan de rand van de bossen in het groene hart van Nederland is gelegen.

Het biedt alle faciliteiten die we voor dit programma nodig hebben, maar staat vooral bekend om zijn fijne energie en de liefdevolle sfeer die binnen het team van deze locatie heerst, waardoor je je direct thuis voelt.  

een programma naar ons hart

Deze Retraite biedt een programma naar ons hart omdat het onze meest recente en de belangrijkste inzichten op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling omvat en integreert.

Maar ook omdat het je laat zien en ervaren hoe je in een staat van flow kunt leven, iets wat wij als begeleiders van dit programma vrijwel dagelijks ervaren; zowel individueel als in onze relatie. 

Daarnaast zijn we zo enthousiast over dit programma omdat het een blijvende impact heeft op de diepgang en kwaliteit van het leven van deelnemers en de mate van innerlijke rust, vrijheid en verbondenheid die ze ervaren. 

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra. Samen hebben ze ruim 40 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en groei. 

Data

De aankomende retraite zal plaatsvinden van :

9 nov (19:30 uur) t/m 12 nov (17:00 uur) a.s.   

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek alvorens we je definitief toelaten tot deze retraite.

Deelnamebedrag

Het deelnamebedrag voor deze retraite is €1270,-

Dat is inclusief:

✓  Alle overnachtingen 

✓  Alle catering 

Wil je een (zakelijke) factuur ontvangen? Dan komt er btw bij. 

Wil jij er ook bij zijn?

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.