Zelfbewust Academy

The happy generation

The Happy Generation is een plek voor jonge mensen van 18 tot 25 jaar waar ze zichzelf beter leren kennen, in hun kracht komen te staan en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Bij de Happy Generation ontdek je wat je op de hogeschool of universiteit niet wordt geleerd: hoe je een gelukkig leven leidt.

“Had ik deze inzichten maar opgedaan toen ik 18 was...”

Dat krijgen wij vaak te horen van deelnemers van Zelfbewust Academy.
Mede daarom hebben we begin 2022 de stichting The Happy Generation opgericht.

The Happy Generation Circle biedt een doorlopend programma voor jonge  mensen die graag één dag per kwartaal bij elkaar komen om zich diepgaand te ontspannen, zichzelf beter te leren kennen en te kunnen werken aan hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Maar ook om met leeftijdsgenoten en gelijkgestemden op een veilige en openhartige wijze te kunnen verbinden. 

Wij bieden hen dit programma gratis aan. Dat is mogelijk omdat alle coaches belangeloos een bijdrage aan dit programma leveren. De deelnemers betalen alleen de cateringbijdrage aan Landgoed Zonheuvel in Doorn, waar de sessies plaatsvinden. 

Zou jij lid willen worden of wil je graag meer informatie?

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.