Deze Circle (doorlopende programma) biedt een inspirerende omgeving waar artsen bij elkaar komen om aandacht te schenken aan zelfzorg, zelfreflectie, zelfbewustzijn en zingeving. Met de andere Circle leden als betrokken en warme ondersteuning zorg je tijdens de sessies voor je eigen lichaam en geest en doe je waardevolle zelfinzichten op, waardoor je nóg (zelf)bewuster in je leven, relaties en werk komt te staan.

De leden van de Circle komen eenmaal per kwartaal een dag bij elkaar. Het doorlopende karakter van de Circle maakt het mogelijk om structureel aan zelfzorg, zelfreflectie en zelfontplooiing te werken. Hierdoor ervaar je steeds meer innerlijke rust, vitaliteit, energie en vervulling, geen overbodige luxe in een baan die het uiterste van je lichaam en geest vraagt.

De vier dagbijeenkomsten per jaar fungeren als het fundament van dit unieke programma. Naast deze dagsessies bieden we ieder jaar inspirerende thema-avonden die voor alle Circle-leden (gratis) toegankelijk zijn .

Juist omdat je als als voortdurend bezig bent met de zorg voor anderen is het van groot belang om met enige regelmaat de aandacht naar jezelf te brengen en inzicht te krijgen in waar jij zelf behoefte aan hebt en naar verlangt. Dat is een uitdaging voor veel zorgverleners omdat ze zich soms dusdanig in de aandacht en zorg voor anderen verliezen, dat het contact met eigen gevoelens, behoeften, passies en verlangens eronder lijdt. Maar eenmaal in contact met je eigen behoeften en verlangens, ontstaat er doorgaans een behoorlijke shift in de kwaliteit van leven, relaties en werk.

De Circle is een plek waar je je snel veilig, vertrouwd en thuis voelt en waar je voortdurend nieuwe inzichten, energie en inspiratie opdoet. Dat proces wordt versterkt doordat je je in een betrokken groep van gelijkgestemden begeeft die dezelfde passie voor het werk delen.

Dit programma wordt begeleid door facilitators van Zelfbewust Academy die zeer ervaren zijn in het begeleiden van programma’s waar deze doelen en thema’s centraal staan.

Doelgroep

Aanmelden voor de Artsen Circle is mogelijk voor iedereen die werkzaam is als huisarts of medisch specialist en de behoefte heeft om met enige regelmaat te werken aan zelfzorg, zelfreflectie en bezinning.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Alies Zijlstra en John Schrederhof (facilitators bij Zelfbewust Academy).

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Data

Een normaal jaarabonnement bestaat uit 4 dagen (1 sessie per kwartaal) per jaar. Naast de dagsessies met je eigen Circle heb je gratis toegang tot de 3 tot 6 avondsessies die elk jaar voor alle Circle-leden worden georganiseerd.

Prijs

De kosten voor een jaarabonnement bedragen 1400 euro incl. alle catering,

Voor meer informatie bel ons even op 06-18966997