Zelfbewust Academy

Ons team

Wij zijn specialisten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap, transformatieve therapie, lichaamswerk, ademcoaching, systemisch werk en emotionele release. Wat we met elkaar delen is een liefde voor mensen en een passie voor ontwikkeling.  Wat onze facilitators en docenten kenmerkt is onze open, warme en compassievolle benadering, die tegelijkertijd pragmatisch, doortastend en resultaatgericht is.

Alies Zijlstra

Als mede-oprichter van Zelfbewust Academy draag ik met een warm hart en open mind bij aan bewustzijnsontwikkeling. Naast de begeleiding van de Psychologen Circle en Artsen Circle coördineer ik de ontwikkeling en uitvoering van in-company programma’s.

Wat daarbij bijdraagt is mijn jarenlange ervaring als directeur van Acadamic Vision, een netwerkorganisatie die vele in-company programma’s verzorgt voor universiteiten en hoge scholen. In deze rol begeleid en ondersteun ik vooral directeuren en managementteams bij bewust leiderschap.

Mijn vier lieve dochters zijn een prachtige spiegel voor mij; naast mijn liefdevolle partner vormen zij mijn veilige en warme thuisbasis, van waaruit ik iedere keer vertrek om even later weer heerlijk ‘thuis’ te kunnen komen.

John Schrederhof

Mijn levensmissie is om mensen te inspireren tot bewustzijnsontwikkeling en bij te dragen aan een samenleving waar iedereen zich vitaal, verbonden en gelukkig voelt. Deze missie heeft mij ertoe bewogen om Zelfbewust Academy op te richten. Binnen deze Academy begeleid ik verschillende programma’s, waaronder diverse Circles, retraites en opleidingen.

In de afgelopen 25 jaar heb ik ruim 25000 mensen uit 28 landen mogen begeleiden . Daarnaast ben ik oprichter van verschillende organisaties als Dream4kids, The Happy Generation, Holos Recovery Retreats, Centrum voor Transformatieve Therapie en Vrienden van de Aarde. 

Naast dit prachtige werk blijft mijn grootste liefde kwaliteitstijd doorbrengen met mijn levenspartner Alies en mijn drie fantastische zoons.

Odette de Theije

Sinds 20 jaar ben ik werkzaam als integraal psychiater, leidinggevende en daarnaast als coach/trainer, met een systemische focus. Die focus heb ik eveneens bij Zelfbewust Academy waar ik vooral sessies begeleid waar systemisch werk aan bod komt.

Ik ben opgeleid in familie- en organisatieopstellingen, tegenwoordig vaker systemisch werken genoemd en begeleid mensen en teams in hun ontwikkeling. Voor mij is het systemisch kijken onlosmakelijk verbonden met mijn zijn en dat integreer ik dan ook altijd in mijn werk.

Naast mijn gezin is een van mijn grote passies het theater, waarin ik ook zelf speel. Dit ervaar ik als een bijzondere manier om verbinding te creëren.

Simone van Wijk

Ik heb een passie voor bewustwording, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ervaar het als een mooie uitdaging om mijn achtergrond als psycholoog te integreren en te combineren met coaching en spiritualiteit. Mijn missie hierbij is om bij te dragen aan de bewustwording van psychologen en de transformatie van de geestelijke gezondheidszorg.

Binnen Zelfbewust Academy ben ik coordinator van de Psychologen Circle en docent bij de opleiding Transformatieve therapie. Daarnaast ben ik directeur van Holos Recovery Retreats en het Centrum voor Transformatieve Therapie. 

Ik inspireer en begeleid mensen om zichzelf te zijn en te blijven in het werk dat ze doen: om zich vanuit autonomie en vrijheid te kunnen verbinden met hun cliënten, om hen met eenvoud en in samenwerking te begeleiden naar meer rust, voldoening en geluk. Op persoonlijk vlak houd ik van het samenzijn met mijn dierbaren, dieren en de natuur, reizen, onderzoeken en zwemmen.

Anouk Smulders

Binnen Zelfbewust Academy ben ik betrokken bij de programma’s waar adem- en lichaamswerk een belangrijke rol speelt.

Mijn missie is om mensen te ondersteunen om vanuit een hoger bewustzijn een vervullend leven te leiden. Als facilitator creëer ik een veilige ruimte om te leren over jezelf, om los te laten wat je niet meer dient en om in contact te komen met je innerlijk weten. Technieken zoals ademwerk, energetisch lichaamswerk, yoga en stembevrijding ruimen blokkades op en zorgen zo voor een hoger zelfbewustzijn en meer contact met intuïtie.

Thuis in Tilburg leer ik dagelijks van mijn grootste leermeesters in dit leven, mijn kinderen Rosa Lúz en Xavi. Een passie heb ik voor yoga, bootcamp, paarden, skiën, Spaanstalige landen, zingen, dansen in de zon én mijn eigen bewustzijns- en intuïtieve ontwikkeling.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.