Zelfbewust Academy

Mannenkracht

Dit programma is ontwikkeld voor mannen die succesvol zijn in hun werk en veel om hun partner geven, maar in die relatie het gevoel hebben niet volledig in hun kracht te staan. Dit programma biedt je de mogelijkheid om te ontdekken wat daar de oorzaak van is en om helder te krijgen wat je kunt doen en laten om meer begrip, harmonie, verbondenheid, vervulling en intimiteit in je relatie te creëren. Dit programma is eveneens van onschatbare waarde voor mannen die recentelijk gescheiden zijn of als alleenstaande man op zoek zijn naar een nieuwe partner. 
Deelname aan dit weekend biedt je als man diepgaande en fundamentele inzichten over thema’s en vragen als:
  • Hoe kan ik met mijn/een partner een sterke en stabiele emotionele connectie opbouwen?
  • Welke aannames, patronen en gewoontes laat ik onbewust (en vaak goedbedoeld) in de weg staan om diepgaande verbinding te creëren?
  • Wat zie ik zelf als mijn rol in deze/een relatie en sluit dit aan bij wat een vrouw daadwerkelijk belangrijk vindt in een man?
  • Als vertrouwen, kracht en standvastigheid belangrijke masculiene kwaliteiten zijn, wat doe ik dan als die minder in mij ontwikkeld zijn.
  • Wat kan ik doen om bij een sterke, kritische en sturende partner mijn eigen belangen en behoeften niet uit het oog te verliezen?
  • Hoe kom ik in mijn/een relatie volledig in mijn kracht te staan en hoe zet ik die kracht dusdanig in dat deze niet verwijderend maar verbindend werkt.
  • Hoe kom of blijf ik in contact met de empathische en liefhebbende kant in mij, zonder mijn partner te willen pleasen, paaien of verzorgen?
 
Als jij antwoorden wilt vinden op deze of andere vragen die je bezighouden, dan ben je van harte welkom bij het aankomende Mannenkracht weekend.
'"I mean to make myself a man, and if I succeed in that, I shall succeed in everything else" -James Garfield

"Het was een reis van vele jaren om te ontdekken en ervaren wat het in de breedste en diepste zin betekent om een man te zijn in een liefdesrelatie met een vrouw. Wat ik voor jou en je partner wens is dat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en je dit in een zo'n vroeg mogelijk stadium van je relatie ontdekt, vandaar dit bijzondere programma "

John Schrederhof - Oprichter Zelfbewust Academy

De afgelopen jaren zien we in onze programma’s en daarbuiten dat steeds meer mannen zichzelf vragen stellen over hun rol, houding en plek in de relatie met hun partner. Dat is wat ons betreft geen verrassing omdat er in onze huidige samenleving allerlei misconcepties hierover bestaan die regelmatig leiden tot onbegrip en spanningen binnen de relatie en helaas steeds vaker resulteren in een scheiding die veelal door de (vrouwelijke) partner wordt geïnitieerd.

Dit programma is ontwikkeld voor mannen die succesvol zijn in hun werk en veel om hun partner geven, maar in die relatie het gevoel hebben niet volledig in hun kracht te staan.  Dit programma biedt ieder van hen de mogelijkheid om te ontdekken wat daar de oorzaak van is en om helder te krijgen wat hij kan zijn, doen en laten om meer begrip, vertrouwen, harmonie, verbondenheid, vervulling en/of intimiteit in de relatie te creëren. Maar dit programma is tevens van grote waarde voor alleenstaande mannen die op zoek zijn naar een nieuwe partner en een liefdevolle en langdurige relatie. 

Anders dan bij de meeste programma’s en retraites die mannen wordt aangeboden, focust dit programma zich volledig op de rol en invloed van de man binnen de relatie met zijn partner. Dit is om verschillende redenen niet alleen de belangrijkste relatie die hij heeft, maar doorgaans ook de meest uitdagende. Maar pakt hij die uitdaging met beide handen en succesvol aan, dan heeft dat een positieve invloed op alle gebieden van het leven. Of het nu om de opvoeding van de kinderen of de relatie met ouders en schoonouders gaat, maar zeker ook op de ontwikkelingen van het bedrijf of het verloop van de carrière. 

De Zweedse oud secretaris-generaal van de VN en Nobelprijswinnaar Dag Hammarskjold verwoorde het ooit op prachtige wijze: ” It is more noble to give yourself completely to one individual than to labor diligently for the salvation of the masses”

reflectie en ‘reset’

Dit programma brengt je de know-how, het vertrouwen, het bewustzijn en de innerlijke kracht om nog meer diepgang, passie en verbondenheid in je relatie te creëren. Het biedt je een unieke gelegenheid om jezelf als man en partner te ‘resetten’ en met helderheid, vertrouwen en innerlijke kracht de volgende fase van je liefdesrelatie in te gaan.

Wat brengt dit programma jou en je relatie

Begeleider

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof, die in de afgelopen decennia vele duizenden mannen en honderden koppels heeft begeleid. Zowel in het werken met hen als uit eigen ervaring is hij zich steeds bewuster geworden wat wel of niet werkt in de relatie met een vrouwelijke liefdespartner. 

Data en locatie

Dit programma vindt plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Het aankomende Mannenkracht weekend, waar plaats is voor 12 mannen, bestaat uit 6 dagdelen en vindt plaats van 4 oktober (18:30 uur) t/m 6 oktober (17:00 uur) 2024

Kosten

Het deelnamebedrag voor particulieren bedraagt €597,- (inclusief  €104,- btw). Dit bedrag is €687,- (exclusief btw) wanneer je graag een factuur (voor dit 'persoonlijk ontwikkelingsprogramma') op naam van je bedrijf zou willen ontvangen.

Bij deze deelnamebedragen is het cateringarrangement niet inbegrepen. 

verder ontwikkelen?

Mocht je na dit programma de behoefte ervaren om jezelf verder te blijven ontwikkelen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap en persoonlijke groei, dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij één van de Circles (onze doorlopende programma’s).

Ben jij toe aan helderheid en meer innerlijke kracht?

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.