Zelfbewust Academy

Dream4Kids

Wij betekenen graag iets voor het welzijn van de kinderen in onze samenleving en hebben ervoor gekozen de Stichting Dream4kids te sponsoren.  

Dream4Kids is in 2003 opgericht door John Schrederhof, ook één van de oprichters van Zelfbewust Academy. Deze stichting organiseert samen met vrijwilligers Droomdagen voor kinderen die een traumatische ervaring achter de rug hebben.

Tijdens een Droomdag gaan de mooiste wensen van kinderen met een trauma in vervulling. Van racen in een sportauto, een heuse modellen-fotoshoot, vliegen in een helikopter, boeven vangen met de politie tot een dagje als YouTuber door het leven gaan… niets is te gek. 

De Droomdag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven. Zo ziet het kind: ik doe er toe, ik ben belangrijk en de toekomst heeft ook voor mij iets moois te bieden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.