In ons dagelijkse werk maken we een verschil voor volwassenen die werken aan bewustwording, ontwikkeling en groei. Kinderen behoren niet tot de doelgroep van onze Academy.

Omdat we toch ook voor kinderen iets willen betekenen, sponsoren we de Stichting Dream4Kids die al sinds 2003 de wensen vervult van kinderen die een traumatische ervaring achter de rug hebben.

We zouden jou hier graag bij willen betrekken:

Indien je je aanmeldt voor een programma bij onze Academy, is er 3 euro aan donatiegeld bij de prijs inbegrepen voor dream4kids.  Aan het einde van het jaar keren we het totaalbedrag aan Dream4Kids uit en verdubbelen wij als netwerkorganisatie dit totaalbedrag. Op die manier dragen we samen iets moois bij aan kinderen die een moeilijke fase doormaken of hebben doorgemaakt.

Mocht je hier niet aan willen bijdragen, laat ons dit dan bij je aanmelding even weten ajb. We zullen de donatie dan niet doorberekenen.

We hebben speciaal voor Dream4Kids gekozen omdat veel van onze collega’s in het verleden als vrijwilliger een bijdrage aan deze stichting hebben geleverd en we deze doelgroep een warm hart toedragen.  Een aantal van ons hebben zelf de nodige traumatische ervaringen als kind moeten doormaken en zijn zich zeer bewust van de impact ervan. Stichting Dream4Kids is in 2003 opgericht door John Schrederhof, één van de oprichters van Zelfbewust Academy.

Voor meer informatie, bel Shiela Kerssies op 06-13524513