Zelfbewust Academy

Coaches Circle

Ben je werkzaam als coach en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen in persoonlijk, spiritueel en professioneel opzicht? Dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma en deze hechte community daarvoor een unieke gelegenheid!

Deze Circle (die bijna 10 jaar is opgericht) biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het geluk van je cliënten of teamleden.

Vier dagen per jaar ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling

"Door met gelijkgestemden samen te komen in de Coaches Circle ervaar ik inspiratie en wordt ik me weer bewust van mijn handelen als coach. Inmiddels heb ik door de Coaches Circle fantastische tools tot mijn beschikking die ik dagelijks in de praktijk zet."

Sheila - Coach

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Dat is geen overbodige luxe als je een groot deel van je tijd op anderen gefocust bent.

De sessies staan vooral in het teken van jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In elke sessie ontdek je weer nieuwe aspecten van jezelf waar je je eerder niet van bewust was.  Dat kunnen bijvoorbeeld bepaalde gevoelens, behoeften, kernwaarden of diepere verlangens zijn, maar ook belemmerende denk- en gedragspatronen die je ongemerkt in de weg laat staan om dicht bij jezelf te blijven. Ook worden deelnemers zich steeds bewuster van hun levensmissie en de specifieke manier waarop ze een verschil binnen onze samenleving willen maken. 

Door de jaren heen is de Coaches Circle uitgegroeid tot een inspirerende en betrokken community waar niet alleen persoonlijke ervaringen met elkaar worden gedeeld, maar waar ook methodieken en best-practices met elkaar worden uitgewisseld. In de afgelopen tien jaar zijn diverse mooie en succesvolle samenwerkingsverbanden ontstaan, waar diverse leden tot op de dag van vandaag de vruchten van plukken.

Wat brengt deze Circle jou

Begeleider

Deze Circle wordt begeleid door John Schrederhof, een coach met 23 jaar ervaring en oprichter van o.a. Zelfbewust Academy, Leiders.nu, Holos recovery retreats, Centrum voor transformatieve coaching & therapie en The Happy Generation 

Locatie

De Circle dagen en avonden vinden plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

Een jaarabonnement voor de Coaches Circle bedraagt  €900,-
Dat is inclusief:

✓  4 Circle dagen

✓  3 á 6 Thema avonden 

(dit bedrag is exclusief catering)

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

circle dagen 2024/25

Coaches over deze Circle
Christel
  Christel

  Programma Change Lead

  "De sessies doen mij iedere keer weer aarden bij mijzelf. Een check-in met wat er op dat moment in mijn leven aandacht verdiend. Ook worden de sessies zo gefaciliteerd dat ik er mooie handvatten uithaal die mij sterken als persoon en als professional. Vaak ga ik dansend en verlicht weer naar huis."

  Raymond
   Raymond

   Coach

   "De circledagen zijn een groot kado voor mijzelf. De circle wordt professioneel geleid door John Schrederhof. ik word uitgedaagd, verrast en geïnspireerd. Ik voel dat ik steeds weer verder “groei”. Een zich steeds verder verdiepende reis naar binnen."

   Joyce
    Joyce

    Psychiater

    "De circle dagen sluiten op wonderbaarlijke wijze altijd aan bij mijn intentie voor de dag. Dit is een compliment aan het Veld wat John keer op keer weet neer te zetten. Het is een hele veilige warme plek waar alles er mag zijn gewoon zoals het zich op dat moment aandient. Dit werkt voor mij heel helend en verrijkend."

    Kies jij voor Zelfzorg, Bewustzijn en Zingeving?

    Circle in 't kort

    ✓  Een doorlopend programma 
    ✓  Een inspirerende community
    ✓  Samen met gelijkgestemden
    ✓  Blijvende ontwikkeling
    ✓  
    4 dagen per jaar
    ✓  
    Bewuster van jezelf 
    ✓  Effectiever in wat je doet
    ✓  
    Zelfzorg en zingeving
    Optionele Thema avonden
    Innerlijk leiderschap 

    Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Circle in 't kort

    ✓  Een doorlopend programma 
    ✓  Een inspirerende community
    ✓  Samen met gelijkgestemden
    ✓  Blijvende ontwikkeling
    ✓  
    4 dagen per jaar
    ✓  
    Bewuster van jezelf 
    ✓  Effectiever in wat je doet
    ✓  
    Zelfzorg en zingeving
    Optionele Thema avonden
    Innerlijk leiderschap 

    Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.