Onze gemeenschappelijke missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen om zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven.

We onderscheiden hierbij drie aandachtsgebieden waarbij we een ‘verbindende rol’ vervullen:

We brengen professionals (die anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling begeleiden) in een inspirerende en liefdevolle omgeving (zogenaamde Circles) bij elkaar om zichzelf spiritueel, persoonlijk en professioneel te kunnen blijven ontwikkelen. In deze Circles groeien zij in het vermogen om hun cliënten of patiënten vanuit een holistische, integrale en complete benadering te kunnen begeleiden. Op deze manier geven we uiting aan ons streven om samen met hen bewustzijnsontwikkeling in Nederland te kunnen accelereren, iets wat iedereen in onze samenleving ten goede komt.

Wij ondersteunen iedereen die ernaar verlangt om bepaalde innerlijke aspecten weer te integreren in het geheel van zijn of haar wezen. Zo verbinden deelnemers aan onze programma’s zich o.a. (weer) met hun innerlijke kracht, levensenergie, levensdoel, kernkwaliteiten, aangeboren talenten, intuïtie en/of hun innerlijk weten. Maar ook met hun lichaam, behoeften, gevoelens, emoties, passies, hart en diepste verlangens. Hierdoor ervaren ze niet alleen meer energie, vitaliteit, vrijheid, verbondenheid, vervulling en innerlijke rust, maar tevens een diepgaandere verbinding met hun omgeving, de mensen om hen heen, de natuur en de samenleving.

Wij streven naar een wereld waarin leiders een hoge mate van bewustzijn, compassie en wijsheid ontwikkelen, wat het mogelijk maakt dat collega’s zich veilig, gehoord, gezien, gerespecteerd en erkend voelen. Maar waar zij ook de ruimte, verantwoordelijkheid en middelen krijgen om naar eigen inzicht te kunnen handelen, creëren en ontwikkelen, zolang dat in lijn is met het gemeenschappelijke doel en de kernwaarden die gezamenlijk zijn vastgesteld.  Met onze diensten en in-company-programma’s ondersteunen we leiders en hun organisaties op bezielende wijze, in de wetenschap dat hoe meer leiders hun levensdoel of roeping leven, hoe meer innovatieve, betrokken en succesvolle organisaties met een ziel bestaan die het hoogste belang van onze samenleving en aarde dienen.