Onze gemeenschappelijke missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen om zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven.

We onderscheiden hierbij twee aandachtsgebieden:

We brengen professionals (die anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling begeleiden) in een inspirerende en liefdevolle omgeving (zogenaamde Circles) bij elkaar om zichzelf spiritueel, persoonlijk en professioneel te kunnen blijven ontwikkelen. In deze Circles groeien zij tevens in het vermogen om hun cliënten, patiënten of teamleden vanuit een holistische, integrale en complete benadering te kunnen begeleiden. Op deze manier geven we uiting aan ons streven om samen met hen bewustzijnsontwikkeling in Nederland te kunnen accelereren, iets wat iedereen in onze samenleving ten goede komt.

Wij streven naar een wereld waarin leiders een hoge mate van bewustzijn, compassie en wijsheid ontwikkelen, wat het mogelijk maakt dat collega’s zich veilig, gehoord, gezien, gerespecteerd en erkend voelen. Maar waar zij ook de ruimte, verantwoordelijkheid en middelen krijgen om naar eigen inzicht te kunnen handelen, creëren en ontwikkelen, zolang dat in lijn is met het gemeenschappelijke doel en de kernwaarden die gezamenlijk zijn vastgesteld.  Met onze diensten en in-company-programma’s ondersteunen we leiders en hun organisaties op bezielende wijze, in de wetenschap dat hoe meer leiders hun levensdoel of roeping leven, hoe meer innovatieve, betrokken en succesvolle organisaties met een ziel bestaan die het hoogste belang van onze samenleving en aarde dienen.