Een inspirerende omgeving waar Social Workers bij elkaar komen om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen, hun innerlijk leiderschap te versterken en spiritueel te groeien. Leden in de Circle ondersteunen elkaar om weer echte verbinding met zichzelf en met elkaar te ervaren, in een veilige en respectvolle omgeving.
Jouw ontwikkeling en jouw missie als Social worker staan in dit unieke doorlopende programma centraal!

De Social Workers Circle biedt een unieke mogelijkheid om jezelf als mens én daarmee ook als professional verder te blijven ontwikkelen en dichterbij jezelf te komen. Hierdoor ervaar je vooral meer rust in jezelf en verbinding met anderen, zowel privé als op het werk. Daardoor zal je mogelijk eveneens meer voldoening, vrijheid, energie en passie ervaren.

De leden van deze Circle komen eenmaal per kwartaal een dag bij elkaar en zijn tevens welkom bij enkele thema avonden die jaarlijks worden georganiseerd.  Tijdens de dagbijeenkomsten staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, de thema avonden zullen veelal een vakinhoudelijke invulling hebben.

Vanuit verbinding met jezelf jouw impact als Social Worker vergroten!

Waar je in het werkveld van de Social Worker veelal met je aandacht bij de ander bent is het van groot belang om met regelmaat de aandacht bij jezelf te hebben en jezelf af te vragen waar je behoefte aan hebt en waar je naar verlangt. Door je eigen kracht te ervaren, helderheid te hebben over je behoeftes en verlangens én in staat te zijn hier invulling aan te geven, groei je eveneens in het vermogen om de mensen die je in je werk mag begeleiden in ditzelfde proces te ondersteunen.

Resultaten die worden benoemd door deelname aan een Circle:

Ik heb meer zelfkennis en zelfinzicht gekregen.
Ik ervaar een hogere mate van zelfacceptatie, waardoor ik meer rust voel.
Ik heb helderheid over mijn verlangens m.b.t werk en privé.
Ik ben mij veel meer bewust van diepere drijfveren en belangrijke persoonlijke waarden.
Ik ben meer contact met mijn gevoel en ben minder in mijn hoofd.
Ik doe iedere keer nieuwe energie en inspiratie op.
Ik heb kennis gemaakt met nieuwe werkwijzen.
Ik heb mijn impact in mijn werk op de cliënt vergroot en werk effectiever.
Ik ervaar meer plezier en voldoening in mijn werk.
Ik ervaar meer kracht en verbondenheid door betrokkenheid bij elkaar, ook op momenten in mijn leven dat ik twijfel en angst ervaar en ik even ontmoedigd ben.

De Circle is een plek waar je je onmiddellijk thuis en veilig zult voelen en waar je voortdurend nieuwe ontdekkingen zult doen, door input van jezelf en door het leren van anderen.

Doelgroep

Aanmelden voor de Social Workers Circle is mogelijk voor iedereen die werkzaam is in een hulpverlenende sector met kinderen, jongeren, ouderen, vluchtelingen, mensen met een lichamelijk en/of fysieke beperking, verslavingszorg, etc.. Werkinhoudelijk houd je je bezig met advies, begeleiding, behandeling, directe omgang of een combinatie daarvan rondom de cliënten.
Je hebt minimaal een HBO opleiding SPH, Pedagogiek, MWD, CMV, SJD, Social Work, HBO-J of andere relevante vooropleiding.

Vanaf december 2019 zullen er twee Social Workers Circles actief zijn.

Begeleiders

Het programma wordt begeleid door Heidi Hessing (voorheen werkzaam in de jeugdzorg als regiomanager en orthopedagogisch medewerker), Facilitator bij Zelfbewust Academy.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Prijs

450 euro p.j. (excl. BTW, cateringkosten)

Data

4 dagen (1 sessie per kwartaal) en 3 avondsessies.

Voor meer informatie bel John Schrederhof op 0618966997 of Heidi Hessing op 0646169086