Zelfbewust Academy

Relatieweekend

Zou je het fijn vinden om samen met je partner even aan de hectiek van alle dag te kunnen ontsnappen? Om twee dagen lang met volledige aandacht bij elkaar te kunnen zijn? En daarbij diepgaande inzichten op te kunnen doen? Om de verbinding met je partner (verder) te kunnen verdiepen of versterken?  Zo ja, dan biedt dit weekend dat door de oprichters van Zelfbewust Academy wordt begeleid, je de mogelijkheid om dat te doen.

Tijdens dit unieke tweedaagse programma doorloop je samen een bijzondere ontdekkingsreis waarbij je stap voor stap meer inzicht krijgt in wat je kunt doen of laten om je relatie met je partner verder te verdiepen. Je creëert een helder beeld voor jezelf welke behoeften en verlangens wel of niet vervuld zijn in je relatie op dit moment, hoe je daar op een verbindende manier over kunt communiceren en wat je er samen aan kunt doen om deze behoeften en verlangens te vervullen. 

Dit weekend is zowel bedoeld voor stellen die al een fijne relatie hebben, als voor stellen waar het op dit moment wat schuurt. Belangrijk is dat je allebei het commitment hebt aan jezelf en je relatie om je open te stellen voor zelfreflectie en de ontdekkingsreis die we faciliteren. Ben je daartoe bereid dan zul je het weekend afronden met een rugzak vol diepgaande inzichten, nieuwe kennis, effectieve tools en onvergetelijke ervaringen.

'Dit programma was als een APK voor onze relatie'

"Een liefdevolle relatie waarin respect, ruimte en aandacht is voor elkaars behoeften en verlangens, vormt de ideale voedingsbodem voor een gelukkig leven"

Alies en John (Oprichters Zelfbewust Academy)
patronen doorbreken

Tijdens deze twee inspirerende dagen ontdek je welke patronen je onbewust in de weg laat staan om de verbondenheid met je partner (verder) te verdiepen of te versterken. Patronen die (zo nu en dan) voor afstand, teleurstellingen , irritaties en spanningen zorgen.

Tijdens deze interactieve ontdekkingsreis ontdek je wat je zelf kunt doen of laten om de verbinding met je partner te kunnen vernieuwen en verdiepen. Je krijgt een helder beeld van de dieperliggende oorzaken van ‘het gedoe’ dat je soms onderling ervaart en wat je er samen aan kunt doen om de onderliggende problemen op te lossen.

Het resultaat van deze gezamenlijke ontdekkingsreis is dat je dingen van elkaar ontdekt die je nog niet wist en elkaar met nieuwe ogen gaat zien. Maar vooral dat je een mate van veligheid, vertrouwen en verbinding ervaart die je nog niet eerder zo met elkaar hebt ervaren. 

Liefdevol verbinden

Maar weinig mensen staan in hun leven stil bij de natuurwetten en universele principes die onze relaties voortdurend beïnvloeden en daarmee de kwaliteit van ons leven bepalen. Het zou mooi zijn als we deze ‘liefdeslessen’ al op school zouden krijgen, maar de realiteit is helaas anders.

Zolang we ons niet bewust zijn van de wetten en principes rondom liefde en relaties, worden we onbewust geleid door de overtuigingen, normen, aannames en verwachtingen die we in een vroeg stadium van ons leven hebben gecreëerd en voor allerlei misvattingen, teleurstellingen en conflicten zorgen.

Dit programma biedt je de mogelijkheid om jouw ‘frame of mind’ te spiegelen aan geldende natuurwetten en universele principes voor liefde en relaties en ondersteunt je om samen een betrouwbaar en sterk fundament te creëren voor de toekomst.

Wat deelnemers zeggen over dit weekend

De resultaten die het meest door deelnemers worden genoemd , zijn: 

EEN mooie locatie

Dit programma verzorgen we op Landgoed Zonheuvel, een fijn hotel dat midden in de bossen ligt.  Je kunt hier op een comfortabele manier overnachten, mocht je dat willen. Mocht je liever in je eigen bed slapen dan kan dat natuurlijk ook. Er is namelijk op zaterdag geen avondprogramma.  

RELATIES

‘Let there be spaces in your togetherness, and let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: Let it rather be a moving sea between the shores of your souls.

Fill each other’s cup but drink not from one cup. Give one another of your bread but eat not from the same loaf. Sing and dance together and be joyous, but let each one of you be alone, even as the strings of a lute are alone though they quiver with the same music.

Give your hearts, but not into each other’s keeping. For only the hand of Life can contain your hearts. And stand together, yet not too near together: For the pillars of the temple stand apart, And the oak tree and the cypress grow not in each other’s shadow’

Kahlil Gibran

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra. In de afgelopen 15 jaar hebben ze enkele honderden koppels ondersteund in hun proces van bewustwording, verbinding en groei.

Data

Het eerstvolgende Relatieweekend staat gepland op:

* 2 en 3 maart 2024  
      

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek alvorens we je definitief toelaten tot deze retraite.

Kosten

Het deelnamebedrag voor deze retraite is €597,- . Voor Circle-leden is dit bedrag €477,-

Dit bedrag is exclusief:

✓  overnachtingen 

✓  cateringarrangement Zonheuvel    

Mocht je een zakelijke factuur willen ontvangen (betreffende 'communicatie training'), dan komt hier de BTW nog bij.

Deelnemers over deze Retraite
Ildiko
  Ildiko

  Facilitator en trainer

  'In het relatieweekend ontdekten we hoe fijn eigenlijk onze verbinding al is, doordat er veel ruimte was om samen te zijn. We zijn ons bewust geworden van de waarde die we elkaar brengen maar ook de vlekken die we maken met het gedrag dat onze verbinding af en toe in de weg staat. En nu we die weten, kunnen we veel gemakkelijker in verbinding met elkaar blijven'

  Willen jullie erbij zijn?

  Algemeen

  Onze retraites bieden jou:

  ✓  Diepgaande zelfinzichten
  ✓  Onthaasten & Ontspannen
  ✓  Blijvende transformatie
  ✓  Een warme open sfeer
  ✓  
  Ongekende ervaringen
  ✓  Een prachtige omgeving
  ✓  Culinair genieten

  Vragen of meer info?

  Of stuur een bericht

  Algemeen

  Onze retraites bieden jou:

  ✓  Diepgaande zelfinzichten
  ✓  Onthaasten & Ontspannen
  ✓  Blijvende transformatie
  ✓  Een warme open sfeer
  ✓  
  Ongekende ervaringen
  ✓  Een prachtige omgeving
  ✓  Culinair genieten

  Vragen of meer info?

  Of stuur een bericht

  Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.