Zelfbewust Academy

Masterclasses

Circles zijn doorlopende programma’s en inspirerende communities die mensen de ruimte bieden om zichzelf blijvend te ontwikkelen op het gebied van zelfzorg, zelfbewustzijn, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en zingeving.

betrokken communities

Lidmaatschap van een Circle van Zelfbewust Academy biedt je iets dat je maar op weinig plaatsen vindt: een vertrouwde en betrokken community van gelijkgestemden waarin je de inspiratie en begeleiding vindt om jezelf verder te ontwikkelen op het fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele vlak. 

Wat brengt een Circle jou

Het lidmaatschap van een Circle  draagt bij aan jouw individuele  ontwikkeling. En daarmee zullen de resultaten ook heel persoonlijk zijn en voor iedereen verschillend.
Enkele van de resultaten die door Circle-leden worden genoemd, zijn: 

Inspirerende omgeving

De facilitator van een Circle creëert een context waarin je de veiligheid, ruimte en het respect en vertrouwen ervaart om eerlijk te zijn naar jezelf en oprecht naar anderen.

 Zo wordt je als lid de ruimte gegeven om te zijn wie je werkelijk bent en je aangemoedigd jezelf verder te ontwikkelen in een tempo dat bij en voor jou past.

Voor iedereen een plek

Momenteel bestaan er Circles voor CEO’s, Coaches, Psychologen, Facilitators, Artsen, Trainers, Social workers, Kindercoaches en jong volwassenen.  

Ook als je niet werkzaam bent in een van deze beroepsgroepen, neem dan even contact met ons op, dan vinden we in overleg een Circle die het beste bij jou en jouw situatie past. 

De magie van de Circle

Waneer een Circle wordt gevormd, ontstaan  al snel een energie en kracht die, door de betrokkenheid bij elkaar, maakt dat je eigen inspiratie en kracht wordt vermenigvuldigd.

Dat klinkt wat mystiek, maar is een praktisch fenomeen dat zich automatisch vormt, wanneer meerdere mensen hun krachten bundelen voor hun persoonlijke ontwikkeling .

een periodieke mini-retreat

Verlang je er naar om meer innerlijke rust, ruimte, vitaliteit, vrijheid, vertrouwen, verbondenheid of passie en levenslust te ervaren?
Dan is de Circle een krachtig mechanisme om dat te bereiken.

Omdat de focus binnen een Circle op jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ligt, kom je stapsgewijs steeds dichter bij jezelf met alle positieve gevolgen van dien.

Eenmaal per kwartaal kom je met jouw collega Circle-leden een dag bij elkaar op afstand te nemen van je werk en thuissituatie en ruimte te creëren voor zelfzorg, zelfreflectie en bezinning.

In dit opzicht zou je iedere Circle-dag als een mini-retraite kunnen beschouwen. En wat is nou een mooier kado voor jezelf dan deze periodieke time-outs?

Aandacht voor jezelf

Als je een rol in de samenleving vervult waarbij je aandacht vooral uitgaat naar anderen, cliënten, patiënten of medewerkers, dan is het van groot belang om met enige regelmaat tijd en ruimte voor jezelf te creëren.
We weten allemaal wat er kan gebeuren als we daaraan voorbijgaan. 

De Circle biedt je de mogelijkheid om eens per kwartaal de aandacht naar jezelf te brengen. Deze dag van zelfzorg en zelfbewustzijnsontwikkeling blijkt voor de Circle-leden van onschatbare waarde te zijn.

Tijdens deze dagen kom je ook meer en meer in contact met jouw eigen behoeften en verlangens. Dit is geen overbodige luxe als je focus de hele dag op anderen gericht is. Het biedt je de mogelijkheid om je werk en leven meer inrichten op een manier die ècht bij jou past.

Kies jij voor Zelfzorg, Bewustzijn en Zingeving?

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.