Zelfbewust Academy

Masterclass Persoonlijke Transformatie

Zou jij kennis willen maken met drie moderne en zeer effectieve coachingmethodieken en de impact ervan zelf willen ervaren? Zo ja, dan ben je van harte welkom bij deze unieke Masterclass, die we speciaal voor coaches, therapeuten, psychologen en trainers organiseren.

Tijdens deze Masterclass maak je als professional kennis met drie belangrijke gereedschappen die niet zouden mogen ontbreken in jouw toolkit als je mensen begeleidt in een proces van persoonlijke transformatie, heling (therapie) en ontwikkeling:

  • Het Transformationeel Coachingproces (TCP)
  • Transformationele Ademcoaching
  • Chakra Rebalancing 

Deze Masterclass biedt je de mogelijkheid om het effect en de grote impact van deze methodieken zelf te ervaren. Zo doorloop je een belangrijk deel van het Transformationeel Coachingproces (TCP) waardoor je fundamentele zelfinzichten opdoet.

Daarnaast biedt het je de kans om de vruchten te plukken van een Transformationele ademsessie en de effecten hiervan zelf te kunnen ervaren. Je krijgt tenslotte een helder beeld van het effect dat chakra’s hebben op jouw mentale, emotionele en lichamelijke welzijn en op de patronen die je onbewust in de weg laat staan om dicht bij jezelf te blijven. 

Alleen al jouw persoonlijke inzichten en ervaringen maken  deelname aan dit programma de moeite meer dan waard. Mocht je je na je deelname geïnspireerd voelen om jezelf te willen bekwamen in het zelfstandig kunnen begeleiden van cliënten op een of meer van deze gebieden, dan ben je van harte welkom bij de desbetreffende opleiding die wij verzorgen. 

Voor professionals die bij en blij willen blijven

"Je bent van harte welkom bij deze unieke Masterclass om de grote impact te ervaren van de modernste coachingtechnieken die zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en tijdloze principes"

John Schrederhof & Anouk Smulders

Deze masterclass wordt begeleid door John Schrederhof en Anouk Smulders die ruim 37.000 mensen hebben begeleid in hun proces van persoonlijke transformatie en persoonlijke groei. Anouk en John zijn deskundigen op het gebied van persoonlijke transformatie en hebben een zeer holistische kijk op ontwikkeling wat in hun veelzijdige ervaring en expertise tot uitdrukking komt. Zo zijn ze o.a. gespecialiseerd in transformational coaching, emotionele release, lichaamsgericht werk, ademwerk en ademcoaching, systemisch werk, mindfulness en chakra-rebalancing, maar putten zij ook uit een rijke bron van technieken die afkomstig zijn uit stromingen als zen, tao, yoga, qigong, shindo, tantra en shaolin.

Anouk en John kijken er zeer naar uit om je bij deze Masterclass te kunnen ontmoeten.  

Wat brengt deze Masterclass jou?

Enkele van de vele vruchten die er zijn te plukken tijdens deze Masterclass zijn: 

John Schrederhof

Deze masterclass wordt begeleid door John Schrederhof en Anouk, die vele duizenden mensen hebben begeleid in hun proces van persoonlijke transformatie en persoonlijke groei.

Anouk Smulders

Anouk en John zijn beiden deskundigen op het gebied van persoonlijke transformatie en zijn o.a. expert op het gebied van transformational coaching, transformationele ademcoaching en chakra-rebalancing. 

Locatie & Kosten

Deze Masterclass vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. De kosten voor deelname aan dit programma bedragen: €245,- excl. BTW
Dat is inclusief:

✓  catering (koffie, thee, lunch)

Datum:

Wil jij er ook bij zijn?

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s  
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.