Zelfbewust Academy

Hartconnectie

Dit programma is voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een groeisprong wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit en innerlijke rust. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Liefde is iets dat we graag willen geven en ontvangen; maar weinig ervaringen zijn zo vervullend en verrijkend. Om liefdevol te kunnen zijn, zullen we contact maken moeten maken met ons hart en van hieruit durven leven. 

Dat is niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt, al was het alleen maar omdat er zoveel misverstanden over liefde bestaan, die ons regelmatig op een dwaalspoor brengen. Hoewel liefde in elke ziel een elementaire drijfveer is, blijft het voor velen een ongrijpbare kracht, die in stilte ons hele leven beïnvloedt.

Door ons hart te openen, overstijgen we ons ego, wat wil zeggen dat we onze zelfgecreëerde  barrières overstijgen met als doel om meer ruimte, vrijheid en geluk te kunnen ervaren. Dit voelt vaak als een  ‘innerlijke bevrijding’ en gaat gepaard met een welkome doorbraak in zelfacceptatie en zelfwaardering, een noodzakelijke stap om onszelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring en waardering van anderen.

Een innerlijke reis op een magische plek...

"Dat dit zo'n inspirerende en prachtige 'reis' zou worden, had ik nooit durven dromen. Tijdens deze mooie reis naar 'binnen' ontdekte ik weer de vrijheid, ruimte, passie en geluk dat in ieder van ons aanwezig is. Wat een mooi cadeau!

Carla - kaakchirurg
autonoom en verbonden

Het programma Hartconnectie ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te kunnen voelen in contact met anderen. Maar ook om diepgaande verbinding, geborgenheid en intimiteit te ervaren met de mensen om je heen.  

Tijdens dit programma word je je bewust van het zelfbeeld, de oordelen en verwachtingen, die je verhinderen om authentiek in je relaties te staan. Maar ook nodigen we je in dit programma uit om jezelf te bevrijden van de emoties die je in het verleden (in relaties) hebt opgedaan en onbewust nog steeds met je meedraagt. Dat is een prachtig proces dat je vooral opluchting, energie en vreugde brengt.

liefde & verbondenheid

Contact maken met je hart en de liefdevolle bron die je bent, is een uitdagend proces want het raakt aan allerlei belemmerende overtuigingen, misconcepties en angsten.

Maar mocht je deze uitdaging willen aangaan en in deze Hartconnectie Retraite de toegang tot deze kracht ontdekken, ervaren en verankeren, dan zul je je meer mens voelen dan ooit tevoren!

Hartconnectie zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Wat brengt deze retraite jou

De resultaten die cliënten creëren tijdens deze retraite zijn heel persoonlijk en laten zich moeilijk in enkele woorden omschrijven. Een aantal resultaten die vaker genoemd worden: 

onze prachtige locatie

Een eeuwenoude Finca in het noordelijke natuurlijke gebied van Ibiza vormt onze home base voor deze retraite.  Het biedt mooie authentieke kamers en nog belangrijker: alle rust en stilte met een groot grondgebied met allerlei kleurrijke planten om het huis heen. Ook biedt deze ‘Casa’ een groot zwembad met loungebedden om heerlijk te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.

een culinaire engel

Met onze vaste lieve kok Mar en haar team zijn we altijd zeker van overheerlijke en gezonde maaltijden. Met een zacht muziekje op, staat deze culinaire engel in de keuken te koken en legt ze haar hart in elke maaltijd. En dat proef je! Elke maaltijd van Mar is een feestje. Haar Ayurvedische kookwijze zorgt voor een gezonde energiebalans met heerlijke verse groenten en fruit. Alles vegetarisch en evt. veganistisch en/of glutenvrij bereid.   

een programma naar ons hart

Dit programma begeleiden we al ruim 11 jaar, aanvankelijk op een mooie locatie aan een meer in Zweden, maar sinds enig jaren op een nog geschiktere plek op Ibiza.

Deze ’transformational retreat’ is het meest gevolgde programma in ons curriculum en staat bij oud-deelnemers vooral bekend om de blijvende impact op de diepgang en kwaliteit van hun leven in zijn algemeenheid en hun relaties in het bijzonder. 

Voor ons elke keer weer een hartverwarmend programma om te mogen begeleiden.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door de zeer ervaren coaches John Schrederhof en Alies Zijlstra. Samen begeleiden zij dit programma al vele jaren. 

Data

De eerstvolgende Hartconnectie zal plaatsvinden in:

mei 2024    

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek alvorens we je definitief toelaten tot deze retraite.

Kosten

De investering voor deelname aan deze retraite bedraagt €2270,-
Dat is inclusief:

✓  Alle overnachtingen 

✓  Alle catering 

✓  CO2 compensatie 

De prijs is exclusief reiskosten.

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

Deelnemers over deze Retraite
  Martine

  Psychiater

  "De Hartconnectie Retraite was voor mij een enorme sprong in het diepe. Bezig zijn met mijn diepste verlangens en emoties in een veilige omgeving. Voor mij een zeer waardevolle stap in mijn persoonlijke groei. Ik had het voor geen goud willen missen."

   Ernst

   Workshop facilitator

   "Prachtige week vol liefde en verbondenheid en inzichten in mezelf. Door ontspannen en vertragen kwam ik weer dichter bij mezelf en ervaar ik innerlijke rust. Uit mijn hoofd en in mijn lijf, sta ik open en in contact met mijn gevoel en met mijn verlangens."

   Saskia
    Saskia

    Psycholoog

    "Hartconnectie heeft me zoveel rust en vertrouwen gebracht, een groter gevoel van vrijheid en verbondenheid met anderen. Door de combinatie van een prachtige omgeving, heerlijk eten en een fijne, veilige groep, had ik mezelf geen mooier kado kunnen geven!"

     Pleun

     Coach

     “Na Hartconnectie voel ik me meer dan ooit in verbinding met mezelf! Het heeft mij veel innerlijke rust gegeven. De liefde, veiligheid en connectie die je voelt met jezelf en de groep is bovendien magisch! Het is het meeste waardevolle cadeau dat ik mezelf kon geven.”

      Björn

      COO en trainer

      “Hartconnectie heeft mij de meest pure vorm van mijzelf terug gegeven. En wow! Ontdaan van 'concepten' en patronen ging er letterlijk een wereld voor mij open. En nu ik dat voel kan ik het niet meer 'niet-voelen'. En vormt mijn leven zich nu ook steeds meer naar wie ik ben.”

      Bregje
       Bregje

       Facilitator en Coach

       "Hartconnectie op Ibiza was een magische week. De omgeving was prachtig, het huis heel comfortabel. John & Alies begeleidden processen waardoor ik me op dieper niveau met mezelf en anderen kon verbinden. Resultaat is dat sindsdien mijn relaties intenser en intiemer zijn geworden. Deze week heeft mijn leven zeer verrijkt."

       Sheila
        Sheila

        Professioneel Coach

        "Tijdens de retraite heb ik veel rust en de ruimte ervaren om echt stil te staan bij wat voor mij belangrijke thema’s in mijn leven zijn. Op het gebied van relaties en intimiteit ben ik mij veel bewuster van mijn handelen en kies ik vaker voor ander gedrag. Hierdoor ervaar ik meer verbinding met anderen."

         John

         Coach

         "Leven vanuit liefde, sensitiviteit en innerlijke kracht. Mijn coachees geven het letterlijk terug, het verschil in mijn manier van zijn. Voor mij is dit dus een totale reset geweest en terug naar mijn essentie. Ik zou iedereen deze retraite gunnen!"

         Ga je mee met deze mooie innerlijke reis op onze magische plek op Ibiza?

         Algemeen

         Onze retraites bieden jou:

         ✓  Diepgaande zelfinzichten
         ✓  Onthaasten & Ontspannen
         ✓  Blijvende transformatie
         ✓  Een warme open sfeer
         ✓  
         Ongekende ervaringen
         ✓  Een prachtige omgeving
         ✓  Culinair genieten

         Vragen of meer info?

         Of stuur een bericht

         Algemeen

         Onze retraites bieden jou:

         ✓  Diepgaande zelfinzichten
         ✓  Onthaasten & Ontspannen
         ✓  Blijvende transformatie
         ✓  Een warme open sfeer
         ✓  
         Ongekende ervaringen
         ✓  Een prachtige omgeving
         ✓  Culinair genieten

         Vragen of meer info?

         Of stuur een bericht

         Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.