Zelfbewust Academy

Fysiotherapeuten Circle

Dit doorlopende programma biedt je een inspirerende omgeving waar fysiotherapeuten vier maal per jaar bij elkaar komen om aandacht te geven aan zelfbewustzijnsontwikkeling, zelfzorg en zingeving. In een open setting met collega fysiotherapeuten werk je aan je mentale, emotionele, energetische en spirituele ontwikkeling en doe je uiterst waardevolle inzichten op, waardoor je nog bewuster en effectiever in je leven, relaties en werk komt te staan.

De Fysiotherapeuten Circle is een plek waar je je snel veilig, vertrouwd en thuis voelt en waar je voortdurend nieuwe inzichten, energie en inspiratie opdoet. Dat proces wordt versterkt doordat je je in een betrokken groep van gelijkgestemden begeeft die dezelfde passie voor het werk delen.

De leden van deze Circle komen één dag per kwartaal bij elkaar. Het doorlopende karakter van de Circle maakt het mogelijk om structureel aan zelfzorg, zelfreflectie, zelfontplooiing en spirituele groei te werken. Hierdoor ervaar je steeds meer innerlijke rust, vitaliteit, energie en vervulling, geen overbodige luxe in een baan die best veel van je vraagt.

Vier dagen per jaar ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling

"Elke Circle dag voelt weer als een nieuw cadeau. Het kunnen delen met elkaar, nieuwe zelfinzichten opdoen en elkaar inspireren, geeft mij de energie om er weer maanden tegenaan te kunnen gaan."

Marieke

Juist omdat je als fysiotherapeut  voortdurend bezig bent met de zorg voor anderen is het van groot belang om met enige regelmaat de aandacht naar jezelf te brengen en inzicht te krijgen in waar jij zelf behoefte aan hebt en naar verlangt.

Dat is vaak een uitdaging voor veel zorgverleners, omdat ze soms dusdanig in de aandacht en zorg voor anderen opgaan, dat ze het contact met eigen gevoelens, behoeften, passies en verlangens verliezen. Eenmaal weer in contact met je eigen behoeften en verlangens, ontstaat er een shift in de kwaliteit van leven, relaties en werk.

Dit programma kent een zeer holistische opzet, waardoor je zowel aan je mentale, emotionele, fysieke als energetische en spirituele ontwikkeling werkt. 

We maken daarbij o.a. gebruik van uitgangspunten, technieken en rituelen uit oosterse stromingen zoals het Taoisme, Zazen, Prana breathing, Dynamic meditation, Shindo, Tibetan Yoga, Transformational breathing, Shaolin, Tantra en Qigong.  

Maar we integreren in de opzet en inhoud van deze retraite ook de laatste (veelal westerse) wetenschappelijke inzichten die bijdragen aan een leven van innerlijke rust, vitaliteit, vervulling en geluk.

We introduceren daarbij enkel gebruiken, technieken en rituelen  die zich in de praktijk hebben bewezen, ons persoonlijk veel hebben gebracht en die we nog steeds vrijwel dagelijks toepassen of beoefenen.

De vier dagsessies per jaar fungeren als het fundament van dit unieke programma. Daarnaast bieden we inspirerende thema-avonden die voor alle Circle-leden (gratis) toegankelijk zijn .

Wat brengt deze Circle jou

Elke sessie belooft je de mogelijkheid om veel te ontdekken en te ervaren. Enkele van vele ervaringen en resultaten, die door Circle-leden worden genoemd, zijn:  

Begeleider

Deze Circle wordt begeleid door John Schrederhof, spiritual teacher en transformationeel coach, die in de afgelopen 23 jaar ruim 25000 mensen uit 28 landen heeft begeleid in een proces van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. 

Locatie

De Circle dagen vinden plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

De investering voor het Kindercoaches Circle jaarabonnement is € 600,-  
Dat is inclusief:

✓  4 Circle dagen p.j.
✓  6 Thema avonden p.j.

(Exclusief catering)

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

Circle dagen 2023

Deelnemers over de Circle
Marjolein
  Marjolein

  “Een Circle dag is een dag vol inspiratie, een dag waarop ik steeds weer op een andere manier nieuwe inzichten creëer. Sinds ik aangesloten ben bij de zelfbewust Academy heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Zowel in mijn werk als privé ervaar ik meer kracht en vertrouwen”

   Nicole

   "Ik ben dankbaar en blij dat ik mag deelnemen aan de Circle. Iedere dagsessie ervaar ik als een warm bad en is gevuld met waardevolle gesprekken en inzichten. De sessies worden op warme, verbindende en professionele manier begeleid, wat maakt dat iedere dag me verder brengt in mijn persoonlijke ontwikkeling."

    Levi

    "De Circle ondersteunt me bij mijn ontwikkeling op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Naast mijn persoonlijke ontwikkeling brengt het mij ook inspiratie op professioneel gebied. Na elke dagsessie ga ik weer als een verrijkt mens naar huis."

    Kies jij voor Zelfzorg, Bewustzijn en Zingeving?

    Circle in 't kort

    ✓  Een doorlopend programma 
    ✓  Een inspirerende community
    ✓  Samen met gelijkgestemden
    ✓  Blijvende ontwikkeling
    ✓  
    4 dagen per jaar
    ✓  
    Bewuster van jezelf 
    ✓  Effectiever in wat je doet
    ✓  
    Zelfzorg en zingeving
    Optionele Thema avonden
    Innerlijk leiderschap 

    Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Circle in 't kort

    ✓  Een doorlopend programma 
    ✓  Een inspirerende community
    ✓  Samen met gelijkgestemden
    ✓  Blijvende ontwikkeling
    ✓  
    4 dagen per jaar
    ✓  
    Bewuster van jezelf 
    ✓  Effectiever in wat je doet
    ✓  
    Zelfzorg en zingeving
    Optionele Thema avonden
    Innerlijk leiderschap 

    Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.