Zelfbewust Academy

Eendaagse retraite

Ben jij op zoek naar een routekaart en kompas die je helpt om jezelf  verder te ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysieke en spiritueel gebied, zodat je (nog) meer vitaliteit, innerlijke rust, verbondenheid, zingeving en vervulling ervaart? Dan ben je van harte welkom bij deze unieke en inspirerende eendaagse retraite die door John Schrederhof, oprichter van Zelfbewust Academy, wordt begeleid.  John heeft in de afgelopen 25 jaar zo’n 25000 mensen uit 28 landen begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei. De toegang is gratis, je betaalt alleen het cateringarrangement.

Tijdens deze eendaagse retraite trek je je even terug uit je hectische bestaan om stil te kunnen staan bij het grote belang van bewustzijnsontwikkeling voor de kwaliteit van je leven, relaties en werk en ontdekt je wat je kunt doen of laten om meer vitaliteit, innerlijke rust, verbondenheid, zingeving en vervulling te kunnen ervaren.

Op deze dag creëer je een helder overzicht van de randvoorwaarden, natuurlijke wetmatigheden en universele principes die daarbij een rol spelen. Maar we staan ook stil bij het effectieve methoden en technieken die je daarbij kunnen ondersteunen. Kortom, een inspirerende dag waarin je niet alleen wat dichter bij jezelf komt, maar ook belangrijke inzichten opdoet die je de rest van je leven kunnen ondersteunen. 

Verlang jij naar meer energie, innerlijke rust of vervulling?

"Je bent van harte welkom om deze bijzondere dag die je de mogelijkheid biedt om je bewustzijn structureel en blijvend te verhogen "

John Schrederhof

John Schrederhof, die deze eendaagse retraite zal begeleiden, begon zijn carrière in het bedrijfsleven en werkte geruime tijd voor Shell. Na een proces van bewustwording en diepgaande inzichten, gooide hij het roer volledig om.  John is oprichter van Zelfbewust Academy, maar ook van organisaties als Dream4kids, The Happy Generation, Holos Recovery Retreats, Centrum voor Transformatieve Therapie en Vrienden van de Aarde.

John heeft in de afgelopen 25 jaar zo’n 25000 mensen uit 28 landen begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. De afgelopen 10 jaar heeft hij zijn aandacht en energie vooral gericht op de begeleiding van professionals die anderen ondersteunen bij het verhogen van hun welzijn en geluk, zoals psychologen, coaches, trainers, huisartsen, psychiaters en medisch specialisten.

Naast dat hij graag op de hoogte blijft van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van welzijn en geluk, beoefent hij al meer dan 40 jaar methoden en technieken die hun oorsprong vinden in oosterse stromingen als zen, tao, yoga (Tibetaans en Indiaas), qigong, reiki, shindo, tantra en shaolin. John heeft lange tijd in Zuid-Oost Azië gewoond, waar hij met diverse van deze stromingen en technieken kennis heeft gemaakt. 

Wat brengt deze dag jou?

Enkele van de vele vruchten die er zijn te plukken van je deelname aan deze mini-retraite zijn: 

Begeleider

Deze 1-daagse retraite wordt begeleid door John Schrederhof, die in de afgelopen 25 jaar ruim 25000 mensen heeft begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Locatie

Deze retraite vindt plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

De toegang voor psychologen en artsen die deel willen nemen aan deze mini-retraite is gratis. Je betaalt alleen het cateringarrangement dat 55 euro (incl. btw) bedraagt. 

Datum:

Wil jij er ook bij zijn?

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s  
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.