Zelfbewust Academy

Bewust

Bewust is een programma dat je ondersteunt om in drie inspirerende dagen je bewustzijn sprongsgewijs en structureel te verhogen, dichter bij jezelf te komen, helder keuzes te kunnen maken en meer innerlijke rust, levenslust en verbondenheid te ervaren.

In dit programma word je je bewuster van je passies, behoeften, diepere verlangens, visie, missie, kernwaarden en kernkwaliteiten waardoor je je leven op ieder moment kunt invullen en vormgeven op een manier die het beste bij je authentieke zelf past.

Daarnaast zul je ook helder gaan zien wat je op dit moment ongemerkt in de weg laat staan om volledig jezelf te zijn, dicht bij jezelf te blijven en heldere keuzes te kunnen maken. Zo ontdek je bijvoorbeeld allerlei aannames, normen, overtuigingen, verwachtingen, weerstanden, angsten, vooroordelen, onderdrukte emoties, gewoontes en gedragspatronen, waar je je eerder niet van bewust was.
 
Dit programma is erop ingericht om je te ondersteunen in dit bewustwordingsproces, dat van onschatbare waarde is en een blijvende impact heeft op de kwaliteit van je relaties, werk en leven.

Een unieke innerlijke ontdekkingsreis...

"Dat dit zo'n inspirerende en prachtige 'reis' zou worden, had ik nooit durven dromen. Tijdens deze mooie reis naar 'binnen' ontdekte ik weer de vrijheid, ruimte, passie en geluk dat in ieder van ons aanwezig is. Wat een mooi cadeau!

Carla - kaakchirurg
een liefdevolle spiegel

Deze retraite biedt je de mogelijkheid om drie dagen lang een liefdevolle spiegel voorgehouden te krijgen, die je het ene na het andere zelfinzicht brengt, ervan uitgaande natuurlijk dat je ervoor openstaat om nieuwe dingen over jezelf te ontdekken.

Het zijn vooral de zorgvuldig ontwikkelde processen en de momenten van zelfreflectie die hier deel van uitmaken, die je tot die inzichten brengen. Processen en interacties die je soms alleen, in duo’s, in kleine groepen of plenair doorloopt en op deskundige wijze door de facilitators worden begeleid.
 
Maar ook de respectvolle terugkoppeling van de begeleiders, die door hun uitgebreide ervaring en grote opmerkzaamheid een duidelijk onderscheid weten te maken tussen authentiek en aangeleerd gedrag, draagt hier enorm aan bij.
een plek waar je je thuis voelt

Om deze ontdekkingsreis mogelijk te maken creëren de begeleiders een context waarin je je als deelnemers direct veilig, maar ook volledig gezien, gehoord en erkend voelt.

Een plek van niet-oordelen waar je autonomie wordt erkend en je je snel thuis voelt. Waar vanwege de intieme setting met een gelimiteerd aantal deelnemers, veel persoonlijke aandacht voor jou en jouw levenssituatie is.

Wat brengt deze retraite jou

De resultaten die cliënten creëren tijdens deze retraite zijn heel persoonlijk en laten zich moeilijk in enkele woorden omschrijven. Een aantal resultaten die vaker genoemd worden: 

op een mooie plek

Landgoed Zonheuvel ligt op een centrale plek in Nederland (in Doorn) en bevindt zich op een prachtig landgoed van 47 ha midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Vanuit de uitgang loop je direct het bos in voor een fijne wandeling of een moment van stilte en bezinning. Zelfs de zaal waarin het programma plaatsvindt, heeft uitzicht op het groen.

tijdloos

Dit programma begeleiden we met tussenpozen al zo’n 15 jaar, aanvankelijk in grotere groepen, maar sinds enig jaren in een veel intiemere setting met een beperkt aantal deelnemers.

Deze ’transformational retreat’ staat bij oud-deelnemers vooral bekend om de blijvende impact op de diepgang en kwaliteit van hun leven in zijn algemeenheid en relaties in het bijzonder. 

Voor onszelf is het elke keer weer een cadeau om dit bijzondere programma dat op universele en tijdloze principes van menszijn, groei en ontwikkeling is gestoeld, te mogen begeleiden.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door  John Schrederhof en Alies Zijlstra die gezamenlijk 40 jaar ervaring hebben in het begeleiden van mensen.

Data

De aankomende Bewust staat gepland op:
6 t/m 8 okt 2023    

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Kosten

De investering voor deelname aan deze retraite bedraagt €775,-
Dat is exclusief catering en overnachtingen.

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

Wil jij erbij zijn?

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Algemeen

Onze retraites bieden jou:

✓  Diepgaande zelfinzichten
✓  Onthaasten & Ontspannen
✓  Blijvende transformatie
✓  Een warme open sfeer
✓  
Ongekende ervaringen
✓  Een prachtige omgeving
✓  Culinair genieten

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.