Sisterhood biedt je een omgeving om in contact te zijn met je vrouwelijke energie en de liefdevolle aandacht en support van andere ‘Soul Sisters’ te ervaren.  

Voor alle vrouwen die zich graag willen verbinden met hun vrouwelijke essentie faciliteren we eens per jaar een Sisterhood-weekend en drie maal per jaar een Sisterhood-night.


We don’t have to do all of it alone. We were never meant to. 

Juist in deze tijd waar de aard en het tempo van onze samenleving veel mannelijke energie van ons vraagt, is de Sisterhood een plek waar we samenkomen vanuit onze gevoelige en ontvankelijke natuur. Een plek waar het contact met andere vrouwen maakt dat je voelt dat je volledig mag ontspannen, loslaten, vertrouwen en genieten van het vrouw-zijn.


Liefde, aandacht en steun van Soul Sisters 

Lange tijd geleden was het heel normaal om regelmatig – binnen je eigen stam – met vrouwen bij elkaar te komen en soms zelfs een noodzaak om te kunnen overleven.  Maar juist ook nu draagt de steun van vrouwen enorm bij aan ons geluk en onze gezondheid, zoals ook onderzoek heeft aangetoond. De helende werking die van een vrouwen-community uitgaat, geeft een boost aan ons immuunsysteem en onze emotionele veerkracht.

Stel je eens voor …

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je een groep van Soul Sisters achter je hebt staan, die jou volledig supporten en in jou geloven. Wat zou je dat brengen en de moed geven om te doen of juist te laten? Of het nu gaat om je rol als partner, moeder, dochter, werknemer, leidinggevende of ondernemer?  Hoe zou je het leven dan ervaren?

De kracht van de Sisterhood

De kracht van Sisterhood is een community van vrouwen, waarin openhartig wordt gedeeld en hechte relaties ontstaan. Waarin we in alle vrijheid en veiligheid bewegen, dansen en oefenen met lichaamswerk en onze vrouwelijke energie laten stromen. Maar waarin we ook stil zijn en ons in meditatie verbinden met onszelf en met anderen.

Bij Sisterhood ervaar je:
 • Een gevoel van thuiskomen in je vrouwelijke essentie
 • Ruimte & vrijheid om jezelf te zijn
 • Meer connectie met je eigen lichaam en je vrouwelijkheid
 • Een gevoel van overgave in het moment
 • Meer sensitiviteit & sensualiteit
 • De aandacht, liefde en support van prachtige Soul Sisters


Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt om met een groep ‘Soul Sisters’ samen te zijn?  Wij bieden jou een veilige en open omgeving om jouw vrouwelijkheid te ontdekken, te voelen en te vieren!

Je bent welkom bij het eerstvolgende Sisterhood event om het zelf te ervaren!

Wil je een plek reserveren? Schrijf je in of neem even contact op met Alies, mob: 0624090524

 

BEGELEIDER

Alies Zijlstra

DATA

 • Eerst volgende Sisterhood night: 9 september 2020
  We starten om 19.00 uur en ronden af rond 21.30 uur
 • Aankomend Sisterhood weekend: n.t.b.

LOCATIE

Sisterhood vindt plaats in buitenplaats de Hoorneboeg, een prachtige locatie midden op de Hilversumse Hei.

KOSTEN

 • Sisterhood night: 25 euro, voor Circle-leden 20 euro.
  Sisterhood combo:  3 Sisterhood nights voor 60 euro of  50 euro voor Circle-leden.
  Deze bedragen zijn exclusief BTW voor de bekostiging vanuit een bedrijf.
 • Sisterhood weekend: n.t.b.