Zelfbewust Academy

Psychologen Circles

Een inspirerende omgeving waar je als psycholoog of (ortho)pedagoog elk kwartaal bij elkaar komt om te werken aan bewustzijnsontwikkeling, zelfzorg en zingeving. Door regelmatig even afstand te nemen van werk en privé, creëer je de ruimte om echt even stil te staan bij jezelf, dichter bij jezelf te komen en contact te maken met je eigen behoeften en verlangens. 

Vier dagbijeenkomsten per jaar, die je als een soort mini-retreat zou kunnen beschouwen, fungeren als het fundament van dit unieke programma. Dat is geen overbodige luxe in onze ogen als je bedenkt dat in jouw werk je aandacht dusdanig veel naar anderen uit gaat, dat het contact met je eigen gevoelens, behoeften en verlangens er vaak onder lijdt. 

Juist omdat je als als voortdurend bezig bent met de zorg voor anderen is het van groot belang om regelmatig de aandacht naar binnen te keren en inzicht te krijgen in waar jij zelf behoefte aan hebt. Eenmaal in contact met je eigen behoeften en verlangens, ervaar je meer rust, energie en vervulling én ben je in staat om de kwaliteit van je leven, relaties en werk structureel te verhogen.

De dagsessies zijn dusdanig holistisch opgebouwd dat zowel je mentale, emotionele, fysieke als spirituele ontwikkeling de aandacht krijgt die het verdient. We integreren daarbij eeuwenoude oosterse wijsheden en methoden met de laatste westerse wetenschappelijke inzichten en technieken. De inzichten die je daarbij opdoet, kun je overigens ook direct toepassen bij de begeleiding van je cliënten.

Vier dagen per jaar ruimte en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling

"'Al 5 jaar is de Psychologen Circle voor mij een waardevol anker in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Anneke

De Psychologen Circle biedt je de mogelijkheid om je steeds bewuster te worden van de denk- en gedragspatronen die je ongemerkt in de weg laat staan om dicht bij jezelf te blijven en in je kracht te staan. In dit proces van bewustwording kom je steeds meer met je authentieke zelf in contact, wat heel veel rust en energie geeft. 

Hierdoor ben je in staat met (zelf)vertrouwen een leven te leiden dat volledig in lijn is met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt, wat maakt dat je niet alleen meer innerlijke rust ervaart, maar ook een steeds groter gevoel van autonomie, verbondenheid en vervulling.

Naast de 4 dagsessies met je vakgenoten uit je eigen Circle, bieden we ieder jaar zo’n zes inspirerende (holistische) thema-avonden die voor alle belangstellende Circle-leden gratis toegankelijk zijn .

Wat brengt deze Circle jou

Elke sessie belooft je de mogelijkheid om veel te ontdekken en te ervaren. Enkele van de vele ervaringen en resultaten, die door leden van deze Circle worden genoemd, zijn: 

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Alies Zijlstra en John Schrederhof (zeer ervaren facilitators bij Zelfbewust Academy).

Locatie

De Circle dagen vinden plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

De investering voor het Psychologen Circle jaarabonnement is €600,-
Dat is inclusief:

✓  4 Circle dagen
✓  Thema avonden

 (excl. cateringarrangement)

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

circle dagen 2024

Psychologen over deze Circle
Tinde
  Tinde

  Psycholoog

  "In de Circle ervaar ik de ruimte om in een zachte sfeer mijzelf als persoon en mijn valkuilen te onderzoeken, soms lekker alleen en soms met lieve anderen. Ik sta bewuster in het leven en mijn angsten durf ik beter onder ogen te zien."

  Simone
   Simone

   Psycholoog

   "Mijn lidmaatschap brengt me innerlijke rust, inzichten in mezelf en mijn persoonlijke missie; iedere keer opnieuw ervaar ik inspiratie en voldoening in mijn doorlopende behoefte aan persoonlijke ontwikkeling."

   Jantiene
    Jantiene

    Psycholoog

    "De Psychologen Circle brengt mij meer in verbinding met mijzelf en zorgt dat ik meer in mijn kracht sta, zowel persoonlijk als op werkgebied. Elk kwartaal een pitstop om even stil te staan bij mezelf, in verbinding met anderen."

    Lenneke
     Lenneke

     Orthopedagoog

     "Mijn deelname helpt me om echt even stil te staan bij mezelf en mijn behoeften en verlangens, zodat ik er daarna weer voor anderen kan zijn".

     Kies jij voor Zelfzorg, Bewustzijn en Zingeving?

     Circle in 't kort

     ✓  Een doorlopend programma 
     ✓  Een inspirerende community
     ✓  Samen met gelijkgestemden
     ✓  Blijvende ontwikkeling
     ✓  
     4 dagen per jaar
     ✓  
     Bewuster van jezelf 
     ✓  Effectiever in wat je doet
     ✓  
     Zelfzorg en zingeving
     Optionele Thema avonden
     Innerlijk leiderschap 

     Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

     Vragen of meer info?

     Of stuur een bericht

     Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

     Circle in 't kort

     ✓  Een doorlopend programma 
     ✓  Een inspirerende community
     ✓  Samen met gelijkgestemden
     ✓  Blijvende ontwikkeling
     ✓  
     4 dagen per jaar
     ✓  
     Bewuster van jezelf 
     ✓  Effectiever in wat je doet
     ✓  
     Zelfzorg en zingeving
     Optionele Thema avonden
     Innerlijk leiderschap 

     Je bent van harte welkom bij de Circle die het beste bij jou past!

     Vragen of meer info?

     Of stuur een bericht

     Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

     Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.