De ZZP Circle is een doorlopend programma en inspirerende community voor zelfstandig ondernemers, waar je de ruimte, inspiratie en coaching krijgt om jezelf als mens te kunnen blijven ontwikkelen. Hierdoor kun je  je bedrijf en activiteiten nog beter vormgeven op een manier die het beste bij je ware aard en persoonlijke missie past. Gezamenlijk bouwen we aan een hecht, betrokken en inspirerend netwerk van support dat van onschatbare waarde is, zeker als je als ZZP’er soms het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Deze Circle bestaat uit mensen die de stap genomen hebben om vanuit zelfstandigheid (i.p.v. loondienst) een bijdrage aan de samenleving te willen leveren, gedreven door een grote behoefte aan autonomie en geïnspireerd door een verlangen dat hen door het hart is ingegeven. Om daarmee gehoor te geven aan hun missie om vanuit eigenheid, vertrouwen en passie het vakgebied uit te oefenen waarvan ze ten diepste voelen dat het beste bij hen past. 

Mocht jij je herkennen in dit ‘profiel’, lees dan even verder:

Jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling en de vervulling van je persoonlijke missie en visie staan in dit programma centraal. Als mens en ondernemer ben jij de bron van alles wat je creëert en juist die bron heeft regelmatig voeding nodig! Als jij als mens floreert, zal ook je onderneming floreren.

In deze Circle ontmoet je andere ZZP’ers uit verschillende ‘takken van sport’, die dezelfde passie voor bewustzijnsontwikkeling delen. Met elkaar werk je in een veilige en inspirerende omgeving aan bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Tijdens de sessies van dit doorlopende programma word je je steeds bewuster van jouw unieke kwaliteiten, talenten en eigenschappen, maar ook van je beperkende denk- en gedragspatronen die verdere groei, creatie en succes in de weg staan.

Doelgroep

Je kunt je aanmelden voor de ZZP Circle wanneer je als ZZP’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (of je binnenkort gaat inschrijven) en qua professie niet valt onder één van de bestaande circles die Zelfbewust Academy begeleidt.

Begeleider

Deze Circle van Zelfbewust Academy wordt door John Schrederhof begeleid. John heeft 23 jaar ervaring als coach en werkt zelf al sinds 1999 als zelfstandig ondernemer.

Wil je meer weten over dit doorlopende programma, neem dan contact op met John op 06-18966997

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Data

December 2022 zullen we met deze Circle van start gaan

Kosten

De kosten voor lidmaatschap van deze ZZP-Circle bedragen 600 euro per jaar (excl. BTW en cateringkosten).

Bij dit bedrag is inbegrepen:

  • gratis deelname aan de 4 dagsessies van deze Circle (welke over een jaar zijn verspreid)
  • gratis toegang tot min. 6 avondsessies die jaarlijks voor alle circle-leden van Zelfbewust Academy worden georganiseerd