De ZZP Circle is een inspirerende community voor zelfstandig ondernemers, waar je de ruimte en ondersteuning krijgt om jezelf als mens te kunnen blijven ontwikkelen en daardoor je bedrijf en activiteiten vorm kunt geven op een manier die het beste bij je ware aard en persoonlijke missie past. Gezamenlijk bouwen we aan een hecht, betrokken en inspirerend netwerk van support dat van onschatbare waarde is, zeker als je als ZZP’er soms het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Deze circle bestaat uit mensen die de stap genomen hebben om vanuit zelfstandigheid deel te nemen aan het arbeidsproces, gedreven door een grote behoefte aan autonomie en geinspireerd door het verlangen om te luisteren naar je hart. Om gehoor te geven aan je missie om vanuit eigenheid, vertrouwen en passie het beroep uit te oefenen waarvan je ten diepste voelt dat het volledig bij je past. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling en de vervulling van je persoonlijke missie staan in dit programma centraal. Als ondernemer ben jij de bron van alles wat je creëert en juist die bron heeft regelmatig voeding nodig! Als jij als mens floreert, zal ook je onderneming floreren.

In deze circle ontmoet je andere ZZP’ers uit verschillende ‘takken van sport’, die dezelfde passie voor ontwikkeling delen. Met elkaar werk je in een veilige en inspirerende omgeving aan persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en bewustzijnsontwikkeling.

Tijdens de sessies van dit doorlopende programma word je je steeds bewuster van jouw unieke kwaliteiten, talenten en eigenschappen, maar ook van je beperkende denk- en gedragspatronen die verdere groei, creatie en succes in de weg staan.

Doelgroep

Je kunt je aanmelden voor de ZZP Circle wanneer je als ZZP’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (of je binnenkort gaat inschrijven) en qua professie niet valt onder één van de bestaande circles die Zelfbewust Academy begeleidt.

Begeleiders

Deze circle wordt begeleid door Roy Alards (06-51576566) en Gerdien Jansen (06-43090315). Zij zijn ervaren coaches en zelf succesvol ZZP’er. Wanneer je interesse hebt, meer wil weten of ons persoonlijk graag even spreekt, neem dan gerust contact op!

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten
Om elkaar in dit corona-tijdperk te kunnen steunen en te zorgen dat jouw missie overeind blijft, bieden wij de eerste 25 ZZP’ers die zich voor 1 mei aanmelden, een gratis lidmaatschap aan tot 1 januari 2021. Je betaalt alleen het catering-arrangement aan de betreffende locatie. Dit gratis abonnement kent geen verplichting tot verlenging.

In januari 2021 nemen we telefonisch contact met je op om te kijken of jij je lidmaatschap wil voortzetten. Als dat het geval is, dan is het bedrag voor een jaarabonnement 600 euro (excl. BTW en cateringkosten)

Data

  • dinsdag 30 juni 2020
  • dinsdag 8 september 2020 
  • dinsdag 15 december 2020