Maak in deze Workshop kennis met de ongekende kracht van waardering. Vergroot je eigen waarderingsspier en ontdek hoe je bij anderen het vuur aanwakkert voor groei en ontwikkeling. De impact van waardering is een van de grootste ontdekkingen in ons werk als coach en trainer.

In Nederland zijn we gewend om vooral te kijken naar ‘wat beter kan’ en ‘wat verder ontwikkeld kan worden’. Er wordt heel wat af getoetst, beoordeeld en geëvalueerd. De vraag is alleen: Draagt al dat beoordelen ook bij aan de ontwikkeling van mensen?

Waardering creëert een rijke voedingsbodem voor groei en ontwikkeling en geeft een boost aan de motivatie  om een volgende stap te zetten of een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook kan waardering een geheel team dat vastgelopen is weer laten vliegen…

“Waarderen geeft je vleugels!”

In de Workshop Waarderen Werkt krijg je inzicht in wat waarderen precies is en hoe waarderen iemand vleugels geeft in groei en ontwikkeling. Ook gaan we in op wat waarderen niet is; wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een compliment en waardering? En we ontdekken wat we doorgaans in de weg laten staan om waarderend met anderen om te gaan. Daarna gaan we gelijk aan de slag met krachtige oefeningen om je eigen waarderingsspier te trainen en ga je naar huis met ideeën hoe je een waarderende cultuur kunt creëren in je team of organisatie, of misschien wel in je gezin of vriendenkring.

Doelgroep

Deze Workshop is interessant voor iedereen die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van anderen. Of dat nu is als docent, leidinggevende, coach, mentor of een andere rol.

Begeleiders

Alies Zijlstra is mede-oprichter van Zelfbewust Academy en draagt met een warm hart en een open mind bij aan bewustzijnsontwikkeling. Naast de begeleiding van verschillende programma’s, masterclasses en retraites, begeleidt zij directeuren en managementteams bij bewust leiderschap, optimale samenwerking en bevlogen organisaties.

Anneke Dekker is als coach en facilitator actief in het onderwijs en bij start-ups en ondersteunt daar studenten, jonge docenten en ambitieuze young professionals. Zij heeft een passie voor bewustzijnsontwikkeling en ondersteunt anderen om meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en regie te ervaren.

Locatie

Deze Masterclass vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in  Doorn

Datum 

De eerstvolgende workshop vindt plaats op donderdagavond 12 maart 2020 van 19.30 uur tot 22.30.

Kosten

De toegangsprijs tot deze Inspiratie Workshop bedraagt € 68,-   (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en 3,- donatie aan Dream4kids. Zie kopje Dream4kids voor verdere informatie over de donatie.

De toegangsprijs is  exclusief btw als je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.