Tijdens deze Inspiratie Workshop ontdek je welke verborgen schatten in jouw verhaal verscholen liggen. Je onderzoekt je huidige verhaal en de onderliggende overtuigingen erachter die in jouw aanwezig zijn. Vervolgens stel je vast in hoeverre deze overtuigingen je in jouw leven vooruit helpen dan wel belemmeren. In deze verhelderende workshop ontdek je hoe je als leider van jouw levensverhaal jouw eigen werkelijkheid creëert en je toekomst kunt vormgeven op een manier die het beste bij je past .

Bewustwording

Tijdens deze workshop word je je bewust van het ‘levensverhaal’ dat je in je mind onbewust hebt gecreëerd en dat als een rode draad door deze fase van je leven heen loopt. Je ontdekt welke gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden dit verhaal hebben gevormd, welke overtuigingen en aannames eraan ten grondslag liggen en wat de impact van dit verhaal op je huidige leven is.

Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is.

Doelgroep

De dag is voor iedereen die in ontdekking wil zijn en zijn toekomst bewust vorm wil geven op een manier die het beste bij hem of haar verlangens past.

Begeleiders

Deze dag wordt gefaciliteerd door Ernst Weerstra en Jolien de Jong. Ernst is coach op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling ,verhalen vertellen en inspirerend spreken in het openbaar. Jolien werkt als coach en natuurvoedingsadviseur.

Locatie

Deze Inspiratie Workshop vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Data

15 maart 2020

Kosten

De toegangsprijs tot deze Inspiratie Workshop bedraagt €148 (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en 3,- donatie aan Dream4kids. Zie kopje Dream4kids voor verdere informatie over de donatie.

€148 excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.