Onze masterclass Verbindend Communiceren biedt een dag vol inzichten en ervaringen die je een grote stap dichterbij brengen naar (nog) meer harmonie, begrip en verbondenheid in je relaties.

Verbindend communiceren brengt je samen.

Wat maakt het verschil tussen een verstoorde werkrelatie en samen met plezier aan de slag? Tussen eindeloos discussiëren met je partner of wederzijds begrip? Tussen een ruzie en een omhelzing?
Vaak is het maar één gesprek, die je of wel dichterbij elkaar brengt of juist verwijderd van elkaar. Of dit nu gaat over een relatie in ons werk, in onze vriendschappen, in de liefde, als ook in ons ouderschap.

Een krachtig instrument gericht op jouw praktijk

Verbindend Communiceren (ook wel: geweldloze communicatie genoemd) is een kernachtig en krachtig instrument om de verbondenheid en de communicatie in onze relaties te versterken. Heel simpel en toch in de praktijk niet altijd even makkelijk.

Tijdens deze dag nemen we je mee langs de verschillende stappen van Verbindend Communiceren om te ontdekken hoe we kunnen communiceren zodat ieders behoefte erkend wordt. Daarnaast bieden we je de ruimte om al je vragen of specifieke situaties in te brengen en gaan we met elkaar aan de slag met praktische en leerzame oefeningen.

De link tussen praktijk en bewustzijn

In alle relaties van ons leven komen we soms situaties tegen die meer van ons vragen, dan simpelweg luisteren en reageren. Soms zelfs situaties die hopeloos lijken. Tijdens deze dag zal je ontdekken wat de verbondenheid in een relatie ‘maakt of kraakt’.

De masterclass Verbindende Communicatie biedt je de ruimte om je bewuster te worden van jezelf en te oefenen in empathisch luisteren en helder en begripvol spreken.  Deze dag brengt communiceren en verbinden samen op een leerzame, inspirerende en zelfs spirituele manier

Begeleiders

Alies Zijlstra draagt met hart en ziel bij aan verbondenheid tussen mensen, in teams en in organisaties. Als coach, facilitator en mediator

Locatie        

Deze Masterclass vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn en kan op verzoek ook in-company worden begeleid

Kosten          

De toegangsprijs tot deze Inspiratie Workshop bedraagt €148 (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en 3,- donatie aan Dream4kids. Zie kopje Dream4kids voor verdere informatie over de donatie.

€148 excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.