Onze masterclass Verbindende Communicatie is een dag vol inzichten en oefeningen die je een grote stap dichterbij brengen naar meer harmonie, begrip en verbondenheid in je relaties.

Wat maakt het verschil tussen een verstoorde werkrelatie en samen met plezier aan de slag? Tussen eindeloos discussiëren met je partner of wederzijds begrip? Tussen een ruzie en een omhelzing?

Vaak is het maar één gesprek, die je of wel dichterbij elkaar brengt of juist verwijderd van elkaar. Of dit nu gaat over een relatie in ons werk, in onze vriendschappen, in de liefde, als ook in ons ouderschap.

Verbindende Communicatie (VC) is een kernachtig en krachtig instrument om de verbondenheid en de communicatie in onze relaties te versterken. Heel simpel en toch in de praktijk niet altijd makkelijk!

Tijdens deze dag nemen we je mee langs de verschillende stappen van VC om te ontdekken hoe we kunnen communiceren zodat ieders behoefte erkend wordt. Daarnaast bieden we je de ruimte om al je vragen of specifieke situaties in te brengen en gaan we met elkaar aan de slag met praktische en leerzame oefeningen.

In alle relaties van ons leven komen we soms situaties tegen die meer van ons vragen, dan simpelweg luisteren en reageren. Soms zelfs situaties die hopeloos lijken. Tijdens deze dag zal je ontdekken wat de verbondenheid in een relatie ‘maakt of kraakt’.

De masterclass Verbindende Communicatie biedt je de ruimte om je bewuster te worden van jezelf en te oefenen in empathisch luisteren en helder en begripvol spreken.

Van de Masterclass Verbindende Communicatie neem je mee:

  •  Inzichten over jezelf, zoals je kernkwaliteiten, maar ook je patronen of je overtuigingen die heldere en begripvolle communicatie in de weg staan
  • Meer verbondenheid met jezelf en met een ander
  • Een inspirerende en verrassend simpele serie handvatten die je ondersteunen om de verbondenheid in je relaties te versterken
  • De ervaring van het praktisch oefenen met verbindend communiceren.

Verbindend communiceren is wat ons betreft van onschatbare waarde in ons leven. Het heeft een enorme impact op kwaliteit en verbondenheid van je relaties en alle mensen om je heen. En daarmee kan deze masterclass zomaar een life changing dag worden.

Communiceren doen we de hele dag, in woord, gebaar en gedachten. Maar verbinden is iets dat niet elke ouder, en slechts een enkele school ons leert.

Deze dag brengt communiceren en verbinden samen op een leerzame, inspirerende en zelfs spirituele manier.

BEGELEIDERS

Alies Zijlstra draagt met hart en ziel bij aan verbondenheid tussen mensen, in teams en in organisaties. Als coach, facilitator en mediator. Samen met John Schrederhof leidt zij de Zelfbewust Academy die jaarlijks honderden mensen inspireert en begeleidt op hun levenspad.

George Ongkiehong is maatschappelijk betrokken marketing- en communicatiespecialist, coach en muzikant. Met de oprichting van de maatschap van Non-profit Marketeers zette hij een grote stap naar zijn droom om daadwerkelijk bij te dragen aan een mooiere samenleving.

LOCATIE

Deze Masterclass vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn

DATA

De datum van deze masterclass zullen we binnenkort bekendmaken

KOSTEN

€145 (incl. btw, lunch en materiaal) voor particulieren. €145 excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.