Kom in contact met je ‘ware natuur’, tijdens een tocht door de wildernis van Kenia. Onder begeleiding van de Masai verlaat je letterlijk en figuurlijk de gebaande paden en is de natuur je belangrijkste spiegel en coach. De combinatie van dit unieke programma en de pure wildernis van Kenia, inspireert je op onnavolgbare wijze.

Stevig gegrond in het leven staan is belangrijk en prettig omdat het ons een gevoel van veiligheid en comfort geeft. Als we geaard zijn, zorgen we goed voor onszelf en voorzien met gemak in de vervulling van onze basisbehoeften. We durven onze ruimte in te nemen en stellen grenzen als dat nodig is. We zijn ons bewust van onze omgeving, hebben een sterk realiteitsbesef en voelen ons thuis in onze eigen lichaam.

Hoewel veiligheid belangrijk is om te overleven, verliezen we het innerlijke gevoel van opwinding en avontuur als alles wat we doen al bij voorbaat zonder risico is. Als de neiging tot comfort en zekerheid het roer overneemt, verliezen we het contact met onze ware natuur, in het bijzonder met de avonturier in onszelf. Op zielsniveau zijn we een grote fan van het onbekende!

Zonder een diepgeworteld gevoel van innerlijk vertrouwen, ontlenen we een gevoel van zekerheid aan aspecten en objecten buiten onszelf (zoals een sterke partner, opleidingen, geld en bezit bijvoorbeeld), waaraan we ongemerkt onze kracht weggeven. Ons ego wil ons doen geloven dat als we maar meer en meer van dat ene weten te verkrijgen, dat we lichamelijke de rust zullen vinden waar we diep van binnen behoefte aan hebben.

In het programma True Nature trek je met een kleine groep deelnemers al wandelend door een de pure wildernis van Kenia, zonder telefoon, wifi en andere dingen die je van de ongerepte natuur afleiden. Onder begeleiding van de Masai verlaat je letterlijk en figuurlijk de gebaande paden.  Geen contact met welke beschaving dan ook, maar des te meer met jezelf.  De ongerepte natuur – vrij van de gebruikelijke prikkels – ondersteunt je om te onthaasten en weer helemaal in je lichaam en kracht te komen.

De natuurlijk omgeving dient als een belangrijke spiegel bij deze reis, waarbij je zowel je belangrijkste kwaliteiten als ook je valkuilen leert kennen. De reis maakt je stap voor stap bewuster van je ware natuur. Maar ook van de natuurwetten die op jou van toepassing zijn en hoe ze je leven en werk op dit moment beïnvloeden. True Nature versterkt je innerlijk leiderschap en voert je terug naar de kracht van de eenvoud.

Facilitators:

Dit programma zal worden begeleid door Heidi Hessing en Eveline de Wal . Zij hebben ruime ervaring als leider, coach en facilitator.

Voor meer informatie, bel Heidi Hessing op 06-46169086

Locatie

Loita Hills, Kenia

Data

Voor de data van de aankomende True Nature, neem even contact op met Heidi Hessing op 06-46169086

Kosten

De kosten voor het gehele programma bedragen € 3250,- voor particulieren en ZZP-ers (excl. vliegreis naar Nairobi, visum, evt. verzekeringen en fooi voor de Masai gids) en € 3995,- (excl. BTW, vliegreis, visum en evt. verzekeringen) voor bedrijven. Van dit bedrag gaat er € 3,- naar dream4kids, zie de pagina ‘dream4kids’ voor verdere informatie hierover.