Ben je ook werkzaam als trainer, workshopbegeleider of  teamcoach ? Ervaar jij de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens en professional?

Zo ja, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma je unieke mogelijkheden!

De Trainers Circle biedt je de mogelijkheid om in een open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens en professional. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een groot verschil, maar ben je bovenal in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de mensen, groepen en teams die je ondersteunt, traint of begeleidt.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat, maar naar eigen behoefte, even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook bieden de sessies je de ruimte om te leren van de ervaringen, methodieken en best-practices van je collega’s uit het veld.  Maar de circle biedt je vooral een plek om je persoonlijk en spiritueel te blijven ontwikkelen, in de wetenschap dat dit tevens de grootste impact op je professionele ontwikkeling heeft.  Dit doorlopende programma biedt je dan ook geen cursus, training of opleiding, maar een community en context waar je op het gebied van ‘bewustwording’ en ‘zijn’ kunt blijven groeien.

Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle zie de Circles

Doelgroep

De Trainers Circle is een groep van mensen die werkzaam zijn als trainer, workshopbegeleider of  teamcoach.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

1200 euro per jaar (excl.catering, excl. BTW)

Data

4 dagen per jaar (over het jaar verdeeld) + 3 tot 6 avondsessies naar keuze (tezamen met leden van de andere Circles).