Thuiskomen bij elkaar

Dit unieke programma biedt jou en je gezin de kans om drie dagen lang op een energieke en positieve manier samen bezig te zijn en de verbinding met elkaar nog verder te versterken.

In een inspirerende omgeving krijgen jullie prachtige oefeningen en ervaringen aangereikt, die het mogelijk maken om nieuwe dingen te ontdekken en te leren, over en van elkaar. Je krijgt veel meer zicht op je eigen communicatie, gedrag en handelen en de impact die het in positieve of negatieve zin op de andere gezinsleden heeft. Maar je wordt je ook veel bewuster van je verlangens en behoeften, niet alleen die van jezelf maar ook die van de ander. En dat kan heel verhelderend, inspirerend en verfrissend voor alle gezinsleden zijn!

Met plezierige en soms uitdagende activiteiten krijgen jullie in dit programma de kans om elkaar nog beter te leren kennen. Dat klinkt misschien wat vreemd maar in elk gezin blijven sommige dingen onopgemerkt of onbesproken.  Tijdens dit programma creëren we een context van veiligheid, openheid en gelijkwaardigheid waar alles gezegd mag worden en ga je als gezin samen op zoek naar de gemeenschappelijkheden, verschillen, wensen, grenzen en mogelijkheden. Zo weet je na drie dagen precies waar iedereen afzonderlijk voor staat, maar ook waar jullie als gezin voor staan en willen gaan.

Kortom: dit programma biedt je de kans om helemaal thuis te kunnen komen bij elkaar!

Doelgroep

Gezinnen in alle mogelijke samenstellingen zijn welkom. Ouder(s) met kind(eren), gescheiden ouders met kinderen en samengestelde gezinnen. Vanaf de leeftijd van 7 jaar kunnen kinderen volwaardig meedraaien met het programma.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Jeanette van Duffelen en Michiel Verzellenberg, ervaren coaches en facilitators met een passie voor ontwikkeling en gezinnen.

Data

Voor de data van het eerstvolgende programma, bel ons even op 06-18966997

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 1195,- per 2 deelnemers (inclusief catering, exclusief overnachting en BTW).