Tijdens deze Coaches Retreat over ‘transformational coaching’ staat de verdere ontwikkeling van jezelf als coach, facilitator of coachend leidinggevende centraal. In dit programma creëer je een doorbraak in de effectiviteit van je coaching.

In dit programma maak je kennis met het Transformationeel Coaching Proces en zul je ervaren, ontdekken én leren hoe je op een natuurlijke, organische en haast vanzelfsprekende wijze, individuen en teams kunt begeleiden bij een proces van bewustwording, ontwikkeling en groei. Onze ervaring is dat je hiermee je impact als coach, facilitator of leidinggevende significant vergroot, terwijl je paradoxaal genoeg hiervoor minder hoeft te ‘doen’ en minder hoeft te leunen op vaardigheden, tools en technieken.

Het Transformationeel Coaching Proces is gestoeld op de universele principes en natuurlijke wetmatigheden die een doorslaggevende rol spelen bij de begeleiding van mensen en teams.  Tijdens dit programma creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – middels ondersteuning van en aan elkaar – dit unieke coaching proces voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling ook zelf kunt doorlopen en ondergaan. Hierdoor ben je niet alleen in staat om de effectiviteit ervan zelf te kunnen ervaren, maar ook om het aangereikte proces direct te kunnen toepassen bij de ondersteuning van anderen.

De opzet van dit programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als coach/facilitator of leidinggevende maar ook als mens verder te willen ontwikkelen. Mocht dat op dit moment je verlangen zijn, dan nodigen we je graag daartoe uit. Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-18966997

DOELGROEP

(Beginnende) coaches, trainers / facilitators en coachend leidinggevenden.

BEGELEIDERS

Dit programma wordt gefaciliteerd door John Schrederhof. Hij heeft in de afgelopen 22 jaar ruim 20.000 mensen uit 28 landen begeleid.

LOCATIE

De Coaches Retreat wordt op Ibiza of Curacao begeleid.

PRIJS

2200 euro (incl. alle verblijfskosten, excl. BTW en reiskosten).

DATA:

Voor meer informatie over de data van het aankomende programma, neem even contact met ons op ajb

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.