Dit bijzondere programma biedt je de ruimte, de ondersteuning en de middelen om weer in contact te komen met je behoeften, passies en verlangens en je leven te leiden vanuit je innerlijke bron van energie, vertrouwen en kracht. Deelname aan dit programma versterkt je gevoel van vrijheid, speelsheid en autonomie en ondersteunt je om volop te kunnen genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

“Listen to your inner music and enjoy the dance of life”

Wil je loskomen van de onbewuste normen, regels en verwachtingen die maken dat je je spontaniteit, onbevangenheid, enthousiasme en gevoel van vrijheid verliest? De energie, passie en levenslust door je lijf voelen stromen?  Wil je volop kunnen genieten, van moment tot moment?  Je ruimte durven innemen en grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is de Sundance Retreat op jouw lijf geschreven!

We leven in een samenleving waarin één van onze grootste valkuilen is, dat we het grootste deel van de tijd in ons hoofd ‘leven’ en vergeten dat we ook nog een lichaam hebben. Dat heeft zo zijn voordelen, maar we betalen er ook een grote prijs voor en dat is dat we het contact met onze energie, passie, levenslust en kracht na verloop van tijd verliezen.

Dit zijn namelijk ervaringen die ons hoofd ons niet kan bieden, maar die we alleen in ons lichaam kunnen voelen en ervaren. Door ons in ons hoofd terug te trekken verliezen we tevens het contact met onze behoeften, passies en verlangens, onze innerlijke bron van energie.

De Sundance ondersteunt je om:

  • weer volledig in contact met je lichaam te zijn
  • bewuster te worden van je behoeften, passies en verlangens
  • een leven te leiden vanuit je innerlijke bron van zelfvertrouwen, energie en kracht
  • je gevoel van autonomie en vrijheid te vergroten
  • een hogere mate van passie, enthousiasme en levenslust te ervaren
  • je eigen grenzen te leren erkennen en te kunnen stellen
  • volop van je leven te kunnen genieten

Deelname aan dit programma ondersteunt je om in de betreffende week een fundamentele shift te creëren op de bovengenoemde gebieden, maar óók om de aangereikte technieken en methodieken (afkomstig uit stromingen als chineng qigong, dynamic meditation, reiki, chakra dancing, mindfulness, tantra en stembevrijding) na afloop van het programma te kunnen blijven toepassen in je dagelijkse leven, met alle positieve consequenties van dien.

Voor meer informatie, bel John Schrederhof op 06-18966997

Data

11 tot 17 oktober 2020

Facilitators

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Etoile de Long

Locatie

Op zo’n 35 minuten van Ibiza airport, ligt de Ibiziaanse finca waar we deze week gezamenlijk zullen verblijven. Deze bijzondere locatie kenmerkt zich vooral door de natuurlijke omgeving en de rust en ruimte.

Kosten

Kosten voor deelname aan de Sundance:  €2200,-
De prijs is excl. btw als je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.

Dit bedrag is incl. verblijf en maaltijden en 3,- donatie aan Dream4kids, exclusief je reiskosten en reisverzekering.