“Listen to your inner music and enjoy the dance of life”

Deze retraite biedt je de ruimte en het podium om te ervaren hoe het is om te kunnen genieten in het moment, om jouw ruimte in te kunnen nemen, je grenzen te kunnen stellen en te beschikken over een onuitputtelijke bron van passie en energie.

Wil je loskomen van de onbewuste normen, regels en verwachtingen die maken dat je je spontaniteit, onbevangenheid, enthousiasme en gevoel van vrijheid verliest? De energie, passie en levenslust door je lijf voelen stromen?  Wil je volop kunnen genieten, van moment tot moment?  Je eigen ruimte durven innemen en je grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is de Sundance op jouw lijf geschreven!

We leven in een samenleving waarin één van onze grootste valkuilen is, dat we het grootste deel van de tijd in ons hoofd ‘leven’ en vergeten dat we ook nog een lichaam hebben. Dat heeft zo zijn voordelen, maar we betalen er ook een hele grote prijs voor en dat is dat we het contact met onze energie, passie, levenslust en kracht na verloop van tijd verliezen.

Dit zijn namelijk ervaringen die ons hoofd ons niet kan bieden, maar die we alleen in ons lichaam kunnen voelen en ervaren. Door ons in ons hoofd terug te trekken verliezen we tevens het contact met onze behoeften, passies en verlangens, onze innerlijke bron van energie.

De Sundance ondersteunt je om:

  • in contact te staan met je eigen behoeften, passies en verlangens
  • een leven te leiden vanuit je innerlijke bron van zelfvertrouwen, energie en kracht
  • je gevoel van autonomie en vrijheid te vergroten
  • een hogere mate van passie, enthousiasme en levenslust te ervaren
  • je eigen grenzen te leren erkennen en te kunnen stellen
  • volop van je leven te kunnen genieten

Deze week maakt het niet alleen mogelijk om een fundamentele shift te creëren op de bovengenoemde gebieden, maar leert je ook hoe je de aangeleerde technieken en methodieken kunt blijven toepassen in je dagelijkse leven, met alle positieve consequenties van dien.

Doelgroep

  • Voor iedereen die zo verantwoordelijk en serieus in het leven te staat, dat hij of zij en moeilijk kan genieten van het moment.
  • Voor mensen die voor hun werk of leven heel erg zijn aangewezen op hun hoofd en daardoor vergeten dat ze ook nog een lichaam hebben waar hun behoeften, emoties, passies en verlangens huizen.
  • Voor mensen die vanwege hun werk of door hun persoonlijkheid geneigd zijn zich vooral te focussen op het geluk en welzijn van anderen en zichzelf daarin wel eens kunnen verliezen.

Facilitators

Saya Sprafke en John Schrederhof zullen deze retraite begeleiden. Daarnaast verwent Jolien de Jong ons met haar culinaire  natuurvoeding en Ferdi Rienties verzorgt reiki- en massagebehandelingen.

Data

19 t/m 26 september 2020

Locatie

Op zo’n 35 minuten van Ibiza airport, ligt de Ibiziaanse finca waar we deze week gezamenlijk zullen verblijven. Deze bijzondere locatie kenmerkt zich vooral door de natuurlijke omgeving en de rust en ruimte.

Kosten

Kosten voor deelname aan de Sundance:  €2200,-
De prijs is excl. btw als je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.

Dit bedrag is incl. verblijf en maaltijden en 3,- donatie aan Dream4kids, exclusief vliegticket, transfer & reisverzekering.