ACHTERGROND

Liefde is net als wijsheid en kracht iets wat we graag willen en nodig hebben. Van alle woorden die we kennen is dit woord wellicht het meest beladen en het minst begrepen. Hoewel het in elke ziel een elementaire drijfveer is, blijft het de meest ongrijpbare, maar ook de meest overheersende kracht, die in stilte ons hele leven beïnvloed.

Wat is deze mysterieuze kracht? En wat is het niet ? Is deze voor mannen en vrouwen hetzelfde? Hoe kan ik haar vinden? Hoe maak ik er contact mee? Wat laat ik in de weg staan om haar te ervaren? En hoe blijf ik ermee in contact staan?

INHOUD

De Soul Quest ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Hierdoor ben je in staat om je veiliger, opener, vrijer en spontaner te voelen in al je relaties en de diepgang en verbondenheid te verhogen in de relaties die voor jou belangrijk zijn.

Dat is een spannend proces, want het raakt aan allerlei belemmerende overtuigingen, misconcepties en angsten, maar je er klaar voor bent om deze uitdaging aan te gaan, dan zul je je zoveel meer mens voelen als je eenmaal de toegang tot deze kracht hebt gevonden, ervaren en verankerd.

Door je open te stellen voor deze kracht transcendeer je het ego, wat wil zeggen dat je je zelfgeschapen grenzen overstijgt om de ruimte, vrijheid en extase van liefde te kunnen ervaren. Dit proces van innerlijke bevrijding waar we met dit programma voor staan, gaat eveneens gepaard met een doorbraak in zelfacceptatie en eigenwaarde, een noodzakelijke stap om jezelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring, bevestiging en waardering van anderen.

Tijdens dit programma nodigen we je eveneens uit om nieuwe stappen te zetten in het loslaten van het zelfbeeld dat je onbewust hebt gecreëerd en ongemerkt in de weg laat staan om authentiek in je relaties te staan en door het leven te gaan. Je bevrijdt jezelf van de nodige pijn en emoties die je in het verleden binnen relaties hebt opgedaan (denk aan de relatie met je vader, moeder, gezinsleden, partners, vrienden, mannen en vrouwen ed.)  Het resultaat is een intens gevoel van opluchting, bevrijding en gelukzaligheid.

Tijdens deze Soul Quest maak je tevens kennis met de meest effectieve methoden en technieken die in oosterse tradities en westerse stromingen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling (vaak al eeuwen) worden gebruikt (denk aan chineng qigong, shindo, tantra, kundalini yoga, aikido en dynamic meditation). Deze eenvoudige, praktische en krachtige technieken kun je ook na je deelname (blijven) toepassen in je leven, als je dat wilt.

The Soul Quest zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week vol liefde, intimiteit en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van transformatie, ontwikkeling en innerlijk leiderschap.

DOELGROEP

Iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een doorbraak wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid

BEGELEIDERS

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra

DATA

Aankomende Soul Quest:

  • 5 oktober t/m 11 okt 2019 (reizen op 5 en 12 okt)

Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

LOCATIE

Deze retraite zal plaatsvinden op een prachtig en uitgestrekt landgoed in het (stille en groene) noorden van Ibiza

PRIJS

2700 euro incl. overnachtingen & catering, excl. BTW en reiskosten. Voor DLA Circle-leden is dit bedrag 2200 euro excl. BTW, catering en reiskosten