Het interactieve en inspirerende programma ‘Samen’, biedt jou en je partner de kans om het wederzijds vertrouwen en begrip en de mate van verbondenheid verder te versterken.

Dat doe je in dit programma op verschillende manieren:

Op de eerste plaats verhoog je je bewustzijn over de grootste misconcepties en mythes die er momenteel in jou bestaan over man/vrouw-zijn, liefde en relaties. Misverstanden die veelal een logisch gevolg zijn van de vele ‘misleidende’ boodschappen die we binnen onze samenleving oppikken of meekrijgen rond deze thema’s; als kind maar ook als volwassene.

Ten tweede ontdek je tijdens deze workshop hoe je de mate van vrijheid en verbondenheid met je partner verder kunt verhogen. De paradox is namelijk dat de één niet zonder de ander kan bestaan: vrijheid zonder verbondenheid leidt tot eenzaamheid, verbondenheid zonder vrijheid veroorzaakt een gevoel van gebondenheid.

Tijdens dit bijzondere weekend ontdek je wat je kunt doen en laten om je (nog meer) met jouw partner in vrijheid te kunnen verbinden.

Ook biedt dit weekend je de ruimte om open, aandachtig en onbevangen te luisteren naar elkaars behoeften (op het gebied van veiligheid, erkenning, ruimte en autonomie bijvoorbeeld), iets wat we doorgaans – om allerlei redenen – maar weinig doen.

Je wordt je bewust wat je kunt doen dan wel laten om elkaar te ondersteunen bij de vervulling van je belangrijkste behoeften en diepere verlangens. Dit proces draagt enorm bij aan de diepgang en kwaliteit van de relatie met de belangrijkste persoon in jouw leven.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Alies Zijlstra en John Schrederhof

Data

Neem ajb even contact met ons op voor de data van de eerstvolgende “Samen”

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

775,- per koppel (excl. catering en evt. verblijf). Indien je zonder partner komt, neem dan even contact met ons op voor het deelnamebedrag.