Stel je voor dat je je bewust zou zijn van de natuurwetten voor creatie en de universele principes voor spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Dat je helder voor ogen hebt, hoe je deze wetmatigheden van moment tot moment kunt inzetten om een leven te creëren dat je lief is. Welke impact zou dat op je huidige leven hebben?

In de Sacred Wisdom Retreat maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met de belangrijkste natuurwetten en universele principes die van invloed zijn op jouw leven, ontwikkeling en groei.  Tijdens dit programma pas je deze wetten toe op actuele levenssituaties waarin je je momenteel bevindt. Eeuwig geldende wetten der natuur die beschikbaar zijn voor iedereen die de wil, moed en het vertrouwen heeft om ze te gebruiken.

Het proces dat je in dit programma doorloopt ondersteunt je om heldere en bewuste keuzes te maken, zodat deze bijdragen aan de vervulling van jouw eigen diepste verlangens. En dat doe je op de meest zorgvuldige manier omdat je jezelf de tijd en ruimte gunt om daar een week over te bezinnen en te reflecteren.

Naast creatie staat deze retraite in het teken van spiritualiteit, wat betekent dat je iedere dag spirituele rituelen en technieken beoefent die je ondersteunen om te verstillen, te vertragen en dichter bij jezelf te komen, waarmee je je aanwezigheid en helderheid nog verder verhoogt.  Daar hoort ook een individuele sessie bij die je ondersteunt om de emoties los te laten die zich die week laten zien wanneer je je (lichaams)bewustzijn verhoogt.

We nodigen je uit om iedere ochtend deel te nemen aan een reeks oefeningen en technieken die je helpen om te aarden, te gronden en volledig in je lichaam te ‘landen’.

Begeleiders:

John Schrederhof en Alies Zijlstra zullen dit programma begeleiden.

Locatie:

Dit programma zal plaatsvinden op onze vaste locatie op Ibiza

Datum:

22 t/m 28 okt 2022. Reizen op 22 en 29 okt (nog 1 plek beschikbaar)

Kosten:

2320 euro, incl. verblijfskosten, donatie aan Dream4kids en CO2-compensatie, exclusief reiskosten. Exclusief BTW, indien we een bedrijf of praktijk dienen te factureren.