Werk is liefde zichtbaar gemaakt

Word jij ’s ochtends wakker met een gevoel van enthousiasme en blijdschap omdat je weet dat je die dag bezig gaat zijn met dat wat je het allerliefste doet? Voel jij je na een dag werken nog steeds opgeladen en vervuld? Ben jij je bewust van je eigen kwaliteiten, gaven en talenten?  En of die in afstemming zijn met wat je momenteel doet? Ben jij je helder over je levensdoel of -missie?  En aan welke doelgroep jij met je werk het liefst een bijdrage zou willen leveren?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar werk dat hen diepgaand vervult en een werkomgeving die de ruimte en mogelijkheden daarvoor biedt. Steeds meer leiders en organisaties zien dan ook het belang van teamleden die zin hebben in hun werk; niet alleen omdat zij daardoor gelukkiger worden, maar ook omdat ieder teamlid daardoor productiever en succesvoller wordt.

Tijdens deze inspirerende driedaagse workshop doorloop je op een natuurlijke, haast vanzelfsprekende, wijze een aantal essentiële stappen die je bewust maken van je kwaliteiten, talenten en passies alsook een aantal inspirerende processen die je in contact brengen met je behoeften en verlangens rondom werk en zingeving.

Tijdens deze workshop creëer je een helder beeld van een toekomst die jou zingeving en diepgaande vervulling brengt, maar ook inzicht in de praktische stappen die nodig zijn om je toekomstvisie te implementeren.

DOELGROEP

Voor iedereen die meer zingeving en vervulling wil ervaren in zijn of haar werk.

DATA

Voor een overzicht van de aankomende data, neem even contact met ons op ajb

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel te Doorn

KOSTEN

1070 euro, inclusief catering, excl. BTW