Transformatieve Psychologie; een inspirerend en baanbrekend programma voor GZ- en Basis Psychologen

Met passie van mens tot mens werken, vanuit het hart;

Tijdens de Transformatieve Psychologie Retraite staat de (verdere) ontwikkeling van jezelf als ervaren psycholoog centraal.
In dit programma krijg je een heldere en inspirerende methodiek aangereikt waarmee je jouw cliënten op een eenvoudige en natuurlijke wijze kunt begeleiden bij hun persoonlijke groei en transformatie om meer verbinding met zichzelf, rust en geluk te ervaren. Ongeacht welke vraag of situatie de cliënt inbrengt, deze methode is passend voor iedereen die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen en ertoe bereid is in zichzelf te kijken.

De methodiek spreekt de cliënt op natuurlijke wijze aan op het persoonlijk leiderschap en verhoogt de bewustwording.
Werken met cliënten gaat met deze methodiek als vanzelf en geeft een ervaring van samenwerken, betrokkenheid en gelijkwaardigheid. De aandacht ligt hiermee op de persoonlijke ontwikkeling, het vervullen van behoeften en verlangens en het creëren van meer rust, vrijheid, voldoening en geluk.

Onze ervaring is dat je met behulp van deze methodiek jouw impact als psycholoog significant vergroot en dat je een groter verschil weet te maken voor je cliënten.

Jouw persoonlijke ontwikkeling centraal;

Tijdens dit mooie programma creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – door middel van ondersteuning van elkaar- dit unieke proces van (verdere) bewustwording juist ook zelf doorloopt. De bedoeling hiervan is om niet alleen de door ons aangereikte methodiek direct in de praktijk te kunnen brengen, maar ook om het proces zelf te ondergaan en de effectiviteit ervan te mogen ervaren. Dit maakt uiteindelijk de impact van jouw werk voor cliënten nóg groter.

De opzet van het programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als psycholoog, maar ook als mens verder te ontwikkelen. Mocht dat op dit moment jouw verlangen zijn, nodigen we je graag daartoe uit!

Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-34837320

Doelgroep:

GZ- en Basis Psychologen

Begeleiders:

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Simone van Wijk (Psychologe)

Locatie:

Op onze vaste locatie op Ibiza, gelegen op een rustige en afgelegen plek in het noorden van het eiland.

Prijs:

2200 euro (incl alle verblijfskosten, excl BTW en reiskosten).

Data:

24 nov – 29 nov 2019 (reizen op 24 nov en 30 nov) – Volgeboekt

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.