Transformatieve Psychologie; een innovatief, inspirerend en effectief programma voor psychologen en therapeuten

Tijdens de opleiding Tranformatieve Psychologie staat zowel je verdere persoonlijke als professionele centraal.

In dit programma krijg je een heldere en effectieve methodiek aangereikt waarmee je jouw cliënten op een eenvoudige en natuurlijke wijze kunt begeleiden in een proces van bewustwording en transformatie, waardoor ze in korte tijd  meer verbinding met zichzelf, vertrouwen, rust, verbondenheid, ruimte, helderheid en vervulling ervaren.

Ongeacht welke vraag of situatie de cliënt inbrengt, deze methode kan worden ingezet bij elke cliënt die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen en de kwaliteit van zijn of haar leven wil verhogen.

De methodiek spreekt de cliënt op natuurlijke wijze aan zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap.
Werken met cliënten gaat met deze benadering en methodiek als vanzelf en geeft een ervaring van samenwerken, betrokkenheid en gelijkwaardigheid.

Tijdens deze opleiding creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – door middel van ondersteuning van elkaar- dit unieke proces van (verdere) bewustwording ook zelf doorloopt. De bedoeling hiervan is om niet alleen de door ons aangereikte methodiek direct in de praktijk te kunnen brengen, maar ook om het proces zelf te ondergaan en de effectiviteit ervan te mogen ervaren. Dit maakt uiteindelijk de impact van jouw werk voor cliënten nóg groter.

De opzet van het programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als psycholoog, maar ook als mens verder te ontwikkelen. Mocht dat op dit moment jouw verlangen zijn, nodigen we je graag daartoe uit!

Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-18966997

Doelgroep:

Psychologen en therapeuten

Begeleiders:

Dit programma wordt begeleid door Simone van Wijk, Thea Voors en John Schrederhof

Data:

Deze opleiding gaat in april 2022 van start en zal in Landgoed Zonheuvel plaatsvinden

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.