INHOUD

Tijdens deze ‘Transformational Coaching Retreat’ staat de verdere ontwikkeling van jezelf als (ervaren) coach, facilitator of coachend leidinggevende centraal.

In dit programma dat op onze locatie in Zweden wordt georganiseerd, maak je kennis met het Transformationeel Coaching Proces en zul je ervaren, ontdekken én leren hoe je op een natuurlijke, organische en haast vanzelfsprekende wijze, individuen en teams kunt begeleiden bij een proces van bewustwording, transformatie en ontwikkeling. Onze ervaring is dat je hiermee je impact als coach, facilitator of leidinggevende significant vergroot, terwijl je paradoxaal genoeg hiervoor minder hoeft te ‘doen’ en minder hoeft te leunen op tools en technieken.

Het Transformationeel Coaching Proces is gestoeld op de universele principes en natuurlijke wetmatigheden die een doorslaggevende rol spelen bij de begeleiding van mensen en teams.  Tijdens dit programma creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – middels ondersteuning van en aan elkaar – dit unieke coaching proces van (verdere) bewustzijnswording ook zelf kunt doorlopen. De bedoeling hiervan is om niet alleen de door ons ’aangereikte methodiek’ direct zelf in praktijk te kunnen brengen, maar ook om het proces zelf te kunnen ondergaan en de effectiviteit ervan te mogen ervaren.

De opzet van dit programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als coach/facilitator of leidinggevende maar ook als mens verder te willen ontwikkelen. Mocht dat op dit moment je verlangen zijn, dan nodigen we je graag daartoe uit !

Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-18966997

DOELGROEP

Coaches, trainers / facilitators en coachend leidinggevenden.

BEGELEIDERS

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Bregje Murkens.

LOCATIE

De (2019) Coaches Retreat zal dit jaar niet op onze vaste locatie in Zweden maar op ons vaste locatie op Ibiza worden georganiseerd

PRIJS

2700 euro (incl. alle verblijfskosten, excl. BTW en reiskosten). Voor Circle-leden van Zelfbewust Academy is dit bedrag 2200 euro.

DATA:

24 nov – 29 nov 2019 (reizen op 24 nov en 30 nov) – volgeboekt

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.