De winterperiode is bij uitstek een moment om de spotlight naar binnen te richten, om tijd te nemen voor introspectie, heling en bezinning. Zou je dat het liefst in de beslotenheid van een individueel, holistisch en op maat gemaakt traject willen doen (i.p.v. een groepsretraite), dan bieden onze Personal Retreats je die unieke mogelijkheid.

In de periode van januari tot mei ontvangen we je graag in Zuid-Spanje voor een individueel traject dat we op maat voor je ontwikkelen en dat – afhankelijk van wat je behoefte precies is – zich over een periode van gemiddeld 3 dagen zal uitstrekken.

Onze vijf meest ervaren coaches en (lichaamsgerichte)therapeuten (die gemiddeld ruim 20 jaar ervaring hebben) staan daarbij tot je beschikking en bieden (afhankelijk van het traject) een combinatie van o.a. holistische coaching, integrale coaching, systemische coaching, lichaamswerk, rebalancing en emotional release.

In een intakegesprek stellen we samen vast wat je precieze behoefte of verlangen is, waarna wij vervolgens een traject voor je uitstippelen en aanbieden dat het mogelijk maakt om je behoefte of verlangen ook daadwerkelijk te vervullen. Vanzelfsprekend doen we dit laatste in volledige afstemming met jou. Je bent daarbij overigens van harte welkom om samen met je partner te komen, als dat je wens is.  Wij zijn zeer ervaren in het begeleiden van koppels.

We hebben er bewust voor gekozen om dit in Spanje te doen, zodat je ook echt even afstand kunt nemen van je thuissituatie, maar ook kunt profiteren van wat de Spaanse warmte en zon in de winterperiode met je geest en lichaam doet.

De coaches en (lichaamsgerichte)therapeuten die bij jouw traject betrokken kunnen worden zijn John Schrederhof, Alies Zijlstra, Odette de Theije en Wilko Iedema.

Mocht je in een vrijblijvend gesprek willen verkennen en onderzoeken wat deze mogelijkheid voor jou zou kunnen betekenen, bel ons dan op 06-18966997. We beantwoorden graag alle vragen die je hierover hebt.