Ben je werkzaam als orthopedagoog of pedagoog en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens en professional, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze Orthopedagogen Circle biedt je de mogelijkheid om in een open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en steeds dichter bij jezelf te komen. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het bewustzijn, het welzijn en de ontwikkeling van de mensen die je in je dagelijkse werk ondersteunt.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Geen overbodige luxe in een vakgebied dat veel van je vraagt en waarbij de aandacht voortdurend op anderen is gericht.

Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de persoonlijke ervaringen en best-practices van je collega’s uit het veld. Door de interactieve opzet van de Circle en het groepsproces, is elk lid van deze groep in staat om veel meer over zichzelf te ontdekken dan hij of zij ooit alleen of in een individueel coachingstraject zou kunnen bewerkstelligen.

Deze Circle wordt begeleid door Alies Zijlstra

Voor meer informatie bel Anneke Dekker op 0648938169 of bekijk de opzet en meerwaarde van een Circle op de Circles

Doelgroep

Aanmelden voor de Orthopedagogen Circle is mogelijk voor iedereen die een universitaire opleiding orthopedagogiek of pedagogiek achter de rug heeft en een passie heeft voor de ontwikkeling van zichzelf en van anderen.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

600 euro p.j. (excl.BTW, cateringkosten)

Data

4 dagen (1 sessie per kwartaal) en 3 avondsessies