De transformatie van een mens kun je niet van buitenaf afdwingen, vanzelfsprekend. Zou je dat al willen, dan roept elke handeling die vanuit die sturende plek voortkomt, hevig verzet bij de ander op.  Teambuilding en teamspirit zijn ook geen dingen die zich laten ‘regelen’, ‘trainen’ of ‘managen’ door een buitenstaander.

Maar als je als trainer, workshopbegeleider of teamcoach mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar wilt brengen, dan is er wel degelijk iets dat je kunt doen (en laten) om daaraan bij te dragen:

Je kunt de voorwaarden scheppen en een context creëren, waarbinnen persoonlijke en teamtransformatie op een natuurlijke en haast vanzelfsprekende wijze plaatsvindt.

Strikt genomen ben je dan niet meer aan het trainen als trainer, wat betekent dat je anderen iets (een vaardigheid, techniek, methode ed) aan het leren bent, maar je faciliteert in dat geval de ont-wikkeling van mensen. Dat vraagt doorgaans een totale shift in je manier van kijken, aanpak en zijn.

Wil je ontdekken, weten en ervaren hoe dit werkt? Of zou je je op dit gebied verder willen bekwamen?

Dan biedt deze opleiding van 4 dagen je de unieke gelegenheid om dat te doen. Deze korte maar zeer effectieve opleiding ondersteunt je om een shift te maken van ‘trainen’ naar ‘faciliteren’, waardoor je als trainer of teamcoach een grote en blijvende doorbraak creëert in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en effectiviteit.

Data

Voor de data van het aankomende programma, neem even contact met ons op ajb

Locatie

Landgoed Zonheuvel Doorn

Kosten

2200 euro (incl. catering, excl. BTW)