Merk je dat je als trainer, workshopbegeleider of teamcoach toe bent aan een volgende stap in je professionele ontwikkeling? In november 2022 begeleiden we opnieuw de unieke Transformational Trainer Opleiding.

Tijdens deze opleiding versterk je het vermogen om een groep van mensen te begeleiden in een proces van bewustwording, transformatie en groei, waardoor elke deelnemer een doorbraak in zijn manier van zijn en handelen ervaart, maar je ook een blijvende shift in de mate van vertrouwen, verbondenheid en synergie binnen de groepen en teams (die je begeleidt) creëert.

De transformatie van een mens of een gevoel van verbondenheid binnen een team kun je niet van buitenaf afdwingen, vanzelfsprekend. Zou je dat al willen, dan roept elke handeling die vanuit deze sturende plek voortkomt, hevig verzet bij anderen op.  Bewustzijnsverhoging, teamspirit en teamsynergy zijn dan ook geen dingen die zich laten ‘afdwingen’, ‘trainen’ of ‘managen’ door een buitenstaander.

Toch zijn we wel degelijk in staat om een dergelijk proces te faciliteren. Wil jij ontdekken, weten en ervaren wat je als trainer, workshopbegeleider of teamcoach kunt doen en laten om de voorwaarden te scheppen zodat mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar komen ? Of zou je je op dit gebied verder willen bekwamen?

Deze unieke opleiding ondersteunt je om een shift te maken van ‘trainen’ naar ‘faciliteren’, waardoor je als trainer of teamcoach een blijvende doorbraak creëert in je eigen persoonlijke, maar vooral professionele ontwikkeling en effectiviteit.

Data

Dit programma vindt plaats van 17 t/m 19 november a.s.

Locatie

Landgoed Zonheuvel Doorn

Prijs

1270 euro (excl. btw en excl. cateringarrangement)

Voor meer informatie, bel ons op 06-18966997