Tijdens deze opleiding maak je kennis met het Transformationeel Coaching Proces en zul je ervaren, ontdekken én leren hoe je op een natuurlijke, organische en haast vanzelfsprekende wijze, individuen en teams kunt begeleiden bij een proces van bewustwording, ontwikkeling en groei. 

Het Transformationeel Coaching Proces is gestoeld op de universele principes en natuurlijke wetmatigheden die een doorslaggevende rol spelen bij de begeleiding van mensen en teams.  Tijdens dit programma creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – middels ondersteuning van en aan elkaar – dit unieke coaching proces voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling ook zelf kunt doorlopen en ondergaan.

Hierdoor ben je niet alleen in staat om de effectiviteit ervan zelf te kunnen ervaren, maar ook om het aangereikte proces direct te kunnen toepassen bij de ondersteuning van anderen, ook als je nog geen ervaring met coaching hebt. Onze ervaring is dat je hiermee je impact als coach, therapeut of leidinggevende significant vergroot, terwijl je paradoxaal genoeg hiervoor minder hoeft te ‘doen’ en minder hoeft te leunen op vaardigheden, tools en technieken.

De opzet van dit programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als coach, therapeut of leidinggevende maar ook als mens verder te willen ontwikkelen. Mocht dat op dit moment je verlangen zijn, dan nodigen we je graag daartoe uit. Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-18966997

DOELGROEP

Beginnende en ervaren coaches, therapeuten en psychologen.

BEGELEIDERS

Dit programma wordt gefaciliteerd door John Schrederhof. Hij heeft in de afgelopen 22 jaar ruim 23.000 mensen uit 28 landen begeleid en enkele honderden coaches opgeleid.

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel in Doorn

PRIJS

2070 euro (excl. catering).

DATA:

Deze opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen en vindt plaats van 18 april t/m 22 april 2022

Voor meer informatie, bel ons op 06-18966997

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.