De Odyssee is een online programma van de Zelfbewust Academy dat je ondersteunt om gedurende een periode van zes maanden een groeisprong te maken in zelfzorg, de kwaliteit van je relaties en de impact en vervulling die je in je werk ervaart.

Dit programma is uniek in zijn soort: het combineert online-training en persoonlijke coaching binnen een online community tot een holistisch en integraal programma waarvan je een leven lang profijt zult hebben!

De naam Odyssee verwijst naar de klassieker van Homerus waarin hij de tocht beschrijft van de held Odysseus, na afloop van de Trojaanse Oorlog. De vele avonturen die hij hierin beleeft worden vaak beschouwd als een zoektocht van Odysseus naar zichzelf. Een reis waar hij ondanks en dankzij alle uitdagingen die hij op zijn weg ontmoet een persoonlijke transformatie ondergaat. Aan het eind van de reis keert hij terug naar het eiland Ithaka en is Odysseus weer herenigt met zijn geliefde Penelope en zijn zoon Telemachus, die hij 20 jaar lang niet heeft kunnen zien.

INHOUD

Dit programma, waarin we met elkaar eveneens een avontuurlijke reis en ontdekkingstocht maken, is gestoeld op drie belangrijke pijlers, aspecten die van grote invloed zijn op de kwaliteit van leven en werken. Deze pijlers zijn:

1. Zelfzorg en -acceptatie

Hoewel vele mensen zich niet dagelijks hiervan bewust zijn, is zelfzorg de belangrijkste voorwaarde voor een gezond, gelukkig, betekenisvol en succesvol leven. Het lichaam wordt niet voor niets wel het voertuig van de ziel genoemd. Je lichamelijke, mentale en emotionele staat bepalen in hoge mate de kwaliteit (én duur) van je leven.

Tijdens dit programma creëer je een doorbraak in zelfzorg en wel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. We introduceren je belangrijke tips, technieken en rituelen die in oosterse en westerse disciplines hun kracht hebben bewezen en eenvoudig zijn uit te voeren en in te passen in je dagritme en -routine. Ervan uitgaande dat je onze uitnodigingen aan boord neemt, zul je aan het eind van het programma dan ook een grote verandering bemerken in termen van vitaliteit, zelfacceptatie, innerlijke rust, gelijkmoedigheid en helderheid van geest.

2. Liefdevolle relaties

De mensen die je dierbaar zijn spelen een belangrijke rol tijdens deze reis. De mate van vertrouwen, vrijheid en verbondenheid die er tussen jou en hen bestaat, maakt je levensreis tot een hemel of hel, en alles wat daar tussenin zit. Je dierbaren zou je tijdens de Odyssee dan ook het beste als je reisgenoten aan boord van je schip kunnen beschouwen. Dit programma ondersteunt je om de sfeer van openheid, vertrouwen, begrip en verbondenheid aan boord verder te kunnen verhogen.

3. Professionele vervulling en Impact

De eerste twee van de drie pijlers waarop dit programma is gestoeld geven je professionele ontwikkeling een grote positieve impuls. Je kunt je voorstellen wat de invloed zal zijn op jouw werk als je nog vitaler, krachtiger en evenwichtiger in het leven staat en je je thuis(haven) als een liefdevolle, ondersteunende en stimulerende plek ervaart.

Daarnaast zul je in dit programma ook op andere manieren werken aan een verhoging van je professionele impact en de mate van vervulling die je in je werk ervaart. Zo zul je nog meer helderheid creëren omtrent je persoonlijke missie, concrete nieuwe stappen zetten in de richting van je visie en je persoonlijke en professionele effectiviteit verder verhogen. Naast de online training zal de individuele coaching hierbij een belangrijke rol spelen.

LOCATIE

Dit is een online programma en dus overal te volgen.  De individuele coaching zal telefonisch plaatsvinden

PRIJS

590 euro (excl. BTW, excl. personal coaching).

Bij combinatie met personal coaching (telefonisch) over dezelfde periode van 6 maanden komt hier 580 euro (excl. BTW) bij.

DATA

22 oktober 2018 – 22 april 2019