Wil je in korte tijd een doorbraak creëren in communiceren en spreken?

Wil je met meer zelfvertrouwen en gemak jouw boodschap kunnen delen?  Of het nu gaat om het delen met 1 persoon of spreken voor 1000 mensen?

Wil je zodanig kunnen communiceren dat je input of boodschap echt impact heeft? Of wil je kunnen spreken op een manier die je collega’s, team of toehoorders inspireert en in beweging brengt?

Misschien wil je comfortabeler en effectiever worden in het spreken voor een camera en op video? Om daarmee jouw zichtbaarheid op social media als professional te vergroten ?

En zou je dit alles willen bereiken in hele korte tijd?

Het lijkt misschien een onmogelijke opgave, maar met je deelname aan dit programma is dat wel degelijk mogelijk.

INHOUD

De Communication Cruise is een leuke, inspirerende en uitdagende reis die jou stap voor stap ondersteunt om je stem te laten horen, je boodschap helder over te brengen en daarmee anderen te inspireren. Met dit programma creëer je in korte tijd (minder dan 4 weken) een doorbraak in communiceren en spreken. Dat is een belofte waar wij met dit unieke programma graag voor staan!

In dit online programma introduceren we iedere twee dagen op zeer heldere en gestructureerde wijze de laatste inzichten, technieken en tips die wereldwijd worden erkend als de meest effectieve en waardevolle op dit gebied.  Tips en technieken die je ondersteunen om op authentieke en effectieve wijze je boodschap over te brengen en deze op inspirerende wijze te delen met 1 of 1000 toehoorders. Of het nu gaat om een idee, een wens, een keuze of een voorstel dat je wilt overbrengen.

Terwijl je deze tips en technieken toepast in je dagelijkse interacties met anderen, merk je dat je zelfvertrouwen groeit en je meer verbinding creëert met mensen, waardoor jouw boodschap meer en meer support ontvangt.

De kracht van dit programma zit hem ook in de online-community waar je deel van uitmaakt. Je hoeft dit programma niet in je eentje te doen, zoals bij vele online programma’s wel het geval is. Deze Communication Cruise is juist zo leuk en inspirerend omdat je het samen doet: met een community van deelnemers en een context die veilig, vertrouwd en respectvol is.

Wij zien dat deze opzet van het programma bij deelnemers een leercurve teweegbrengt die exponentieel is. Zij maken groeisprongen die ze van te voren niet voor mogelijk hadden gehouden. Het is daarmee niet alleen een effectieve manier om je communicatie verder te verbeteren, maar vanwege de korte duur, vooral ook een zeer efficiënte!

Doelgroep:

Voor iedereen die een doorbraak wil creëren in communicatie en spreken.

Begeleider:

Dit programma wordt gefaciliteerde door Saya Sprafke

Data:

4 nov t/m 22 nov 2019

Locatie:

Dit is een online-programma en dus overal te volgen

Prijs:

290 euro excl. BTW