Het Enneagram is een eeuwenoud dynamisch psychologisch en spiritueel model, dat je helpt om snel en op eenvoudige wijze tot diepgaande inzichten over jezelf of anderen te komen.
Helaas wordt dit model in het westen – in sterk gesimplificeerde vorm – vooral gebruikt om mensen (en jezelf) te typeren, iets wat uiteindelijk meer belemmeringen dan mogelijkheden schept.
Op woensdag 29 juni begeleiden we een ervaringsgerichte Enneagram workshop, die is gebaseerd op de oorspronkelijke uitgangspunten van het Enneagram. Een workshop die je helpt om de diepere drijfveren achter je eigen denken, emoties en gedrag te ontrafelen, maar ook om te zien hoe je het enneagram kunt inzetten bij de begeleiding van je cliënten, patiënten of teamleden.
Het Enneagram is één van de meest uitgebreide, krachtige en effectieve instrumenten voor mensen die zichzelf persoonlijk willen blijven ‘ont-wikkelen’ en bewust in het leven willen staan.
Het biedt een ideale aanvulling voor professionals (zoals coaches, trainers, psychologen en social workers bijv.) die benaderingswijzen als NLP, ACT, Transformational coaching, Transactionele Analyse, Gestallttherapie, Schematherapie of Cognitieve gedragstherapie toepassen in hun dagelijkse praktijk.
Deze workshop zal plaatsvinden in Landgoed Zonheuvel. Het deelname bedrag (incl. cateringarrangement ) bedraagt 187 € p.p. excl btw