Als we een ingrijpende en pijnlijke gebeurtenis of fase in ons leven mee- of doormaken (denk aan het verlies van een dierbare, een scheiding, ontslag, faillissement, burn-out, een chronische of ernstige ziekte, een ongeval of blijvend letsel) dan komen we op een zeker moment op een tweesprong terecht: we kunnen onze emoties onderdrukken of ontkennen (met alle consequenties van dien) óf ervoor kiezen om ons eraan over te geven, waarmee we onszelf bevrijden van een enorme last.

Als we niet in staat zijn om onze emoties volledig te kunnen ervaren en te verwerken, dan houden we ze in ons lichaam vast en creëren we ongemerkt allerlei patronen, die deze emoties voor onszelf onzichtbaar en onbereikbaar maken.De grootste prijs die we daarvoor betalen is een gevoel van onrust, innerlijke leegte en eenzaamheid.

Sta jij op een dergelijk kruispunt en ervaar jij het verlangen om het verleden achter je te laten en een nieuwe start te maken?

Zo ja, dan biedt deze retraite je de mogelijkheid om op een veilige manier dat wat er gebeurd is emotioneel te verwerken en het een plek te geven, zodat je innerlijke rust, ruimte en levenslust ervaart.

De energie die daarbij vrij komt, kun je gebruiken om een nieuwe start te maken en te bouwen aan een toekomst die je vervult. Wat je daarbij helpt is dat je door je deelname aan dit programma veel meer in contact komt te staan met de behoeften en verlangens die zich van moment tot moment in jou aandienen. Hierdoor ben je in staat om beter voor jezelf te zorgen en diepgaande vervulling in je leven te ervaren.

Data

De aankomende New Beginning Retreat zal plaatsvinden in oktober 2022.

Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Locatie

Deze retraite van Zelfbewust Academy zal plaatsvinden op onze vaste locatie op Ibiza

Voor meer informatie, bel 06-18966997