De natuur als je belangrijkste spiegel en coach

Kom in contact met jezelf, met ‘jouw ware natuur’, tijdens een week in de wildernis zonder prikkels! Krijg antwoorden en inzichten op onderwerpen die in jouw leven spelen. De pure wildernis van Kenia en ons programma inspireert je op onnavolgbare wijze.

Een instrument voor krachtig authentiek leiderschap:

De samenleving verandert sneller dan ooit. Onze omgeving geeft meer prikkels dan goed voor ons is.
 Organisaties hebben het nodig dat mensen anders durven te denken! Het inbouwen van een periode van bezinning is van belang om nieuwe energie, inzichten en ideeën op te doen. Helder worden over keuzes en oplossingen. Púre inspiratie.

De kracht van de wildernis van Kenia:

Onder begeleiding van de Masai verlaten we letterlijk en figuurlijk de gebaande paden. Geen contact met welke beschaving dan ook – en des te meer met onszelf. We doen het met wat de natuur ons te brengen heeft en bieden een bewustwordingsprogramma wat daarop aansluit. Je leert jezelf te leiden met jouw krachten en valkuilen en wordt je bewuster van jouw potentieel. Groeiend zelfvertrouwen en bewustzijn; het tastbare resultaat is dat je beter in staat bent je koers te bepalen en te volgen. Dit draagt vervolgens bij in het begeleiden en ondersteunen van anderen zowel zakelijk als privé.

Gezamenlijke voorbereiding én begeleiding bij terugkomst
:

Voorafgaand doe je mee aan een intakegesprek en foundation workshop.
Bij terugkomst doen we een integratie-workshop en houden we landingsgesprekken.

Facilitators:

Dit programma zal worden begeleid door Heidi Hessing en Eveline de Wal . Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van transformatie processen vanuit rollen als leider, coach en facilitator, zowel individueel als met groepen.

Voor meer informatie, bel Heidi Hessing op 06-46169086

Locatie

Loita Hills, Kenia

Data

21 september – 28 september 2019

Kosten

De kosten voor het gehele programma bedragen € 2950,- (excl. Btw, vliegreis naar Nairobi, Kenia, visum, evt. verzekeringen en fooi voor de Masai gids). Wij begeleiden je bij alle regelgeving en uitgaven.