Zelfbewust Academy

Masterclass Spiritualiteit

Ben jij op zoek naar een routekaart en kompas die je helpt om je spiritueel verder te ontwikkelen, zodat je (nog) meer innerlijke rust, vrijheid en diepgaande vervulling ervaart? Dan ben je van harte welkom bij deze unieke Masterclass die door John Schrederhof, oprichter van Zelfbewust Academy, wordt begeleid.  John heeft in de afgelopen 23 jaar zo’n 25000 mensen begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei.

Daar waar de westerse psychologie zich traditioneel vooral bezig hield met therapie, was de oosterse psychologie vooral gericht op de ontwikkeling van het menselijk potentieel en het bereiken van hogere staten van bewustzijn en vreugde (vervulling, extase en bliss).

Tijdens deze Masterclass over Spiritualiteit (of oosterse psychologie) staan we stil bij het grote belang van spirituele ontwikkeling voor ons levensgeluk en wat je kunt doen of laten om meer innerlijke rust, vrijheid en diepgaande vervulling te kunnen ervaren. We schetsen je een helder overzicht van de randvoorwaarden, natuurlijke wetmatigheden en universele principes die daarbij een rol spelen.

Maar we staan ook stil bij het belang van spirituele oefeningen zoals meditatie-vormen (waaronder zen-meditatie, ademhalingsmeditatie en chakra-meditatie), ademhalingstechnieken (voor stressrelease, ontspanning en bewustzijnsverhoging) en bewegingstechnieken als concious movement en dynamic meditation.

Verlang jij naar innerlijke rust en diepgaande vervulling?

"Je bent van harte welkom om deze bijzondere dag die je de mogelijkheid biedt om je bewustzijn structureel en blijvend te verhogen "

John Schrederhof

John Schrederhof, die deze Masterclass zal begeleiden, begon zijn carrière in het bedrijfsleven en werkte geruime tijd voor Shell. Na een proces van bewustwording en diepgaande inzichten, gooide hij het roer volledig om.  John is oprichter van Zelfbewust Academy, maar ook van stichtingen zoals  Dream4kids, The Happy Generation en Vrienden van de Aarde.

John heeft in de afgelopen 23 jaar zo’n 25000 mensen uit 28 landen begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei. De afgelopen 10 jaar heeft hij zijn aandacht en energie vooral gericht op de begeleiding van professionals die anderen ondersteunen bij het verhogen van hun welzijn en geluk, zoals coaches, trainers, psychologen, psychiaters en huisartsen.

Naast dat hij graag op de hoogte blijft van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van welzijn en geluk, beoefent hij al meer dan 40 jaar methoden en technieken die hun oorsprong vinden in oosterse stromingen als zen, tao, yoga (Tibetaans en Indiaas), qigong, reiki, shindo, tantra en shaolin. John heeft lange tijd in Zuid-Oost Azië gewoond, waar hij met diverse van deze stromingen en technieken kennis heeft gemaakt. 

Wat brengt deze dag jou?

Enkele van de vele vruchten die er zijn te plukken in deze Masterclass zijn: 

Begeleider

Deze Masterclass wordt begeleid door John Schrederhof, die in de afgelopen 23 jaar ruim 25000 mensen heeft begeleid in hun proces van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Locatie

Deze Masterclass vindt plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit programma bedragen: €97,- excl BTW. 

Dat is inclusief:

✓  catering (koffie, thee, lunch)

Datum:

Wil jij er ook bij zijn?

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s  
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Masterclasses in 't kort

✓  Korte maar inspirerende programma’s
✓  Door begeleiders met zo’n 20 jaar ervaring
✓  Praktisch en direct toepasbaar
✓  Boordevol belangrijke inzichten 
✓  Bewuster van jezelf

✓  Op een mooie locatie in het groen
 
✓  Catering is inbegrepen

Je bent van harte welkom!

Vragen of meer info?

Of stuur een bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.