Tijdens deze unieke Masterclass maak je een inspirerende reis langs de zeven chakra’s, een ontdekkingsreis die je een schat aan zelfinzichten en aha-momenten oplevert. 

Zelfbewustzijn en spirituele groei vergroot ons vermogen om in contact te staan met de kwaliteiten waarmee we als mens van oorsprong zijn toegerust. Spirituele ontwikkeling zou je in dat licht kunnen definiëren als het proces waarbij je steeds meer in contact komt met de kwaliteiten die tot je (oorspronkelijke of ware) kern behoren. Of korter nog: een proces waarbij je steeds dichter bij jezelf komt.

Maar wat betekent dit alles concreet? Wat is dat ‘dichter bij jezelf komen’? Of je ‘ware aard’ ontdekken? En wat zijn die oorspronkelijke kwaliteiten precies? Hoe kom ik er (weer) mee in contact? En welke patronen weerhouden me ervan om dicht bij mezelf te blijven?

Loop je al langer met één of meerdere van deze vragen rond, en zou je graag de antwoorden in jezelf willen ontdekken? Kom dan naar deze uiterst verhelderende en inspirerende Masterclass.

Op deze dag maak je stap voor stap kennis met de zeven chakra’s die in ieder van ons actief zijn en doe je het ene na het andere zelfinzicht op. Of zoals één van de deelnemers van de afgelopen Masterclass het omschreef: ‘Ik heb op deze ene dag meer over mezelf geleerd dan 20 jaar lang in het onderwijs’

Heb je een vraag over deze Masterclass? Bel ons dan gerust op 0618966997

Begeleider

John Schrederhof zal deze dag faciliteren.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Data

Voor de datum van de eerstvolgende Masterclass Zelfbewustzijn neem even contact met ons op ajb

Kosten

De toegangsprijs tot deze Inspiratie Workshop bedraagt €148 (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en 3,- donatie aan Dream4kids. Zie kopje Dream4kids voor verdere informatie over de donatie.

€178 excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.