Geluk is de weg

Onze masterclass Leef! is een praktische en verrassende inspiratiedag voor mensen die nog meer uit het leven willen halen. In woord, beeld, oefening en geluid nemen we je mee langs alle fasen van De Cyclus, een universeel en tijdloos model voor creatie en groei dat gebaseerd is op de natuurwetten voor persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Zoals een zaadje ontkiemt tot een plant die in de zomer tot volle bloei komt om in de herfst zijn bloemen en blaadjes weer los te laten en vervolgens in de winter naar binnen keert om zich klaar te maken voor een volgende cyclus, zo kunnen we ook naar ons leven als mens kijken. Welk verlangen huist er op dit moment in jou? Wat mag er tot bloei komen? Of is het tijd om eerst iets los te laten?

Bij het vervullen van verlangens gaat het er niet alleen om wat je op dit moment zou kunnen dóen. Het zou zomaar kunnen dat je nu vooral hard aan het werk bent en dat juist het tegenovergestelde, even ‘niet doen’, voor een doorbraak zal zorgen. Tijdens deze Masterclass Leef ervaar jij wat voor jou nodig is op dit moment in je leven.

Tevens biedt De Cyclus je concrete handvatten en inzichten om ook na deze bijzondere dag nog meer invloed en regie te ervaren in je leven.  Zo ontdek je tijdens deze masterclass:

– 12 natuurlijke fasen, die je inzicht geven in wat je kunt doen dan wel laten om nog meer geluk te kunnen ervaren
– 12 verschillende kwaliteiten die je kunt inzetten om je verlangens te realiseren
– 12 belangrijke valkuilen die je zou willen vermijden
– 4 keuzemogelijkheden om met uitdagende situaties om te gaan

Als resultaat van je deelname creëer je:

– een helder beeld van je belangrijkste verlangen op dit moment
– inzicht in wat wel en niet werkt in jouw leven
– een groter gevoel van ruimte en de vrijheid om bewuste keuzes te kunnen maken
– helderheid over wat je te doen staat om je verlangen te vervullen

Wil je meer weten over deze dag?  Bel ons dan voor een vrijblijvend gesprek op 06 – 4893 8169

BEGELEIDER

Deze Masterclass wordt gefaciliteerd door Anneke Dekker, coach en trainer op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Naast het faciliteren van Leef! is Anneke vooral actief als coach, trainer en docent in het hoger onderwijs en biedt zij individuele coaching aan studenten en young professionals.

DATA

De eerstvolgende Masterclass Leef vindt plaats op 23 juni 2019

LOCATIE

Zocherstraat Amsterdam (aan het Vondelpark).

KOSTEN

€145 (incl. btw, lunch en materiaal) voor particulieren. €145 excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.