Bridging The Gap is een programma dat gemotiveerde jongeren (die net van school komen of een andere studie overwegen) de kans biedt om op zoek te gaan naar helderheid, passie en richting in hun studie en leven.  We begeleiden dit programma op een afgelegen locatie in een adembenemend mooi natuurgebied in Griekenland.

Ervaar jij onrust bij het maken van je (studie)keuzes? Bij het voldoen aan verwachtingen van anderen en jezelf? Ben jij op zoek naar je talenten en passie? Deze reis brengt jou rust en helderheid.

De natuur als hulpbron


In jouw leven als jong volwassene wordt veel van je gevraagd. Dit kan spanning, onrust en angst oproepen. Tijdens deze reis ontdek je dat je mag vertrouwen op het luisteren naar je verlangens om hier vervolgens richting aan te geven. De prachtige natuur waarin we verblijven helpt je daarbij: het ondersteunt je om rust en ruimte te creëren in jezelf .  Deze reis, de overweldigend mooie natuur én de opzet van het programma maakt Bridging the Gap tot de meest krachtige en natuurlijke zoektocht naar jezelf

Zet je volgende stap

Houd je van avontuur, ben je een buitenmens, heb je behoefte aan stilte en lijkt het je heerlijk om een week lang een gevoel van vrijheid en ontspanning te mogen ervaren? En heb je tegelijkertijd het lef om in een veilige omgeving naar jezelf te durven kijken? Zet dan deze stap; bridge the gap!

Voor meer informatie bel Gerdien Jansen op 0643090315

Locatie

Agios Germanos is een klein dorpje in Noord-Griekenland en ligt in het National Parc PRESPA. Je vliegt van Schiphol naar Thessaloniki waar de begeleiders je ontvangen met twee huurauto’s waarna je nog zo’n drie uur naar het uiterste noorden van Griekenland reist. Je slaapt in een klein traditioneel hotel waar je de beschikking hebt over een toilet en douche op de kamer. Ter plaatse zullen we of wandelend of per auto reizen.

Facilitators

Dit programma wordt begeleid door Gerdien Jansen en Roy Alards. Beiden zijn ervaren coaches/trainers die graag en veel met jongeren werken en ruime kennis hebben van het gebied waar we verblijven.

Doelgroep

Gemotiveerde jongeren die net van school komen of een andere studie overwegen (maximaal 12 deelnemers).

Data

Voor de data van de aankomende retraite, neem even contact op met Gerdien Jansen op 0618966997

Kosten


De kosten voor het gehele programma bedragen € 1495,00 
(exclusief btw, vliegreis naar Thessaloniki, reisverzekering)