Zelfbewust Academy

Innerlijke Wijsheid

Stel je voor dat je je bewust zou zijn van de natuurwetten voor creatie en de universele principes voor menszijn, ontwikkeling en geluk. Dat je helder voor ogen hebt, hoe je kennis over deze wetmatigheden van moment tot moment kunt inzetten om een leven te creëren dat je lief is. Welke impact zou dat op je huidige leven hebben?

Tijdens de Retraite Innerlijke Wijsheid maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met de belangrijkste natuurwetten en universele principes die van invloed zijn op jouw leven, ontwikkeling en groei. Eeuwig geldende wetten der natuur die beschikbaar zijn voor iedereen die de wil, moed en het vertrouwen heeft om ze te gebruiken.

Tijdens dit programma doorloop je een bijzondere ontdekkingsreis waarbij je stap voor stap word uitgenodigd om deze wetten toe te passen op actuele levenssituaties waarin je je momenteel bevindt. Het proces dat je daarbij doorloopt ondersteunt je om heldere en bewuste keuzes te kunnen maken in deze voor jou belangrijke situaties en op die manier te kunnen werken aan de vervulling van jouw eigen diepste verlangens.  

Dat alles doe je op de meest zorgvuldige en weloverwogen manier omdat je jezelf de tijd en ruimte gunt om daar een week over te bezinnen en te reflecteren.

Eeuwenoude wijsheid integreren in je dagelijkse leven

"Innerlijke Wijsheid" heb ik als zeer inzichtrijk, inspirerend en onvergetelijk ervaren. Het heeft mij op vele gebieden een blijvende positieve boost gegeven."

George - Fractievoorzitter
Spirituele groei

Naast creatie staat deze retraite ook in het teken van spiritualiteit, wat betekent dat je iedere dag spirituele rituelen en technieken beoefent die je ondersteunen om te verstillen, te vertragen en dichter bij jezelf te komen, waardoor je je aanwezigheid en helderheid nog verder verhoogt.  

We nodigen je uit om iedere ochtend deel te nemen aan een reeks oefeningen en technieken die je helpen om te aarden, te gronden en volledig in je lichaam te ‘landen’.

innerlijke rijkdom

Maar weinig mensen staan in hun leven stil bij de natuurwetten en universele principes die ons leven voortdurend beïnvloeden en de kwaliteit van ons leven bepalen. Het zou mooi zijn als we deze ‘levenslessen’ al op school zouden krijgen, maar de realiteit is helaas anders.

Zolang we ons niet bewust zijn van deze wetten en principes, worden we onbewust geleid door de overtuigingen en normen die we in een vroeg stadium van ons leven hebben gecreëerd en bepalen ‘hoe zaken horen te zijn en zouden moeten verlopen’. Deze aannames en verwachtingen vormen als het ware het ‘raamwerk’ van ons leven.

Dit programma biedt je de mogelijkheid om jouw ‘raamwerk’ te spiegelen aan geldende natuurwetten en universele principes voor menszijn, creatie en geluk en ondersteunt je om een fundamentele shift in bewustzijn en een doorbraak in de kwaliteit van leven te maken.

Wat brengt deze retraite jou

De resultaten die cliënten creëren tijdens deze retraite zijn heel persoonlijk en laten zich moeilijk in enkele woorden omschrijven. Een aantal resultaten die vaker genoemd worden: 

onze prachtige locatie

Een eeuwenoude Finca in het noordelijke natuurlijke gebied van Ibiza vormt onze home base voor deze retraite.  Het biedt mooie authentieke kamers en nog belangrijker: alle rust en stilte met een groot grondgebied met allerlei kleurrijke planten om het huis heen. Ook biedt deze ‘Casa’ een groot zwembad met loungebedden om heerlijk te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.

een culinaire engel

Met onze vaste lieve kok Mar en haar team zijn we altijd zeker van overheerlijke en gezonde maaltijden. Met een zacht muziekje op, staat deze culinaire engel in de keuken te koken en legt ze haar hart in elke maaltijd. En dat proef je! Elke maaltijd van Mar is een feestje. Haar Ayurvedische kookwijze zorgt voor een gezonde energiebalans met heerlijke verse groenten en fruit. Alles vegetarisch en evt. veganistisch en/of glutenvrij bereid.   

Sacred space

Door de beoefening van diverse spirituele technieken en rituelen verhoog je je aanwezigheid in het huidige moment dusdanig, dat je in staat bent om verbinding te maken met de diepere lagen in jezelf. Hierdoor doe je niet alleen fundamentele inzichten op en kom je in contact met je diepste verlangens, maar ervaar je een mate van verbondenheid met de andere deelnemers die je nog niet eerder hebt ervaren. Er ontstaat een haast magische sfeer, ook wel Sacred Space genoemd, waarin je volkomen veilig voelt, volledig jezelf kunt zijn en alles met elkaar  gedeeld kan worden. Of zoals een deelnemer het ooit zo mooi verwoordde:
Hier leven we met elkaar zoals het leven bedoeld is.’

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra. Samen begeleiden zij dit programma al vele jaren. 

Data

Innerlijke Wijsheid staat gepland op:

* 19 t/m 27 mei 2023  
       -nog 1 plaats beschikbaar-  

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek alvorens we je definitief toelaten tot deze retraite.

Kosten

De prijs voor deze  retraite bedraagt €2320,-
Dat is inclusief:

✓  Alle overnachtingen 

✓  Alle catering 

✓  CO2 compensatie   

De prijs is exclusief reiskosten.

Deelnemers over deze Retraite
Roy
  Roy

  Facilitator en Coach

  "De retraite heeft een groeisprong in mijn bewustzijn teweeggebracht, waardoor ik me meer verbonden en man voel, mijn hart volg en mijn plek durf in te nemen. Prachtig en zeer ondersteunend om vanuit rust, midden in de natuur, in een hele fijne en veilige groep mezelf te mogen en kunnen ontwikkelen."

  Levi
   Levi

   Trainer

   "Van deze retraite pluk ik nog dagelijks de vruchten. De prachtige rituelen waar ik kennis mee heb mogen maken, de werking van natuurwetten, de kracht van een intentie én het proces van creatie dragen tot op de dag van vandaag nog steeds bij aan mijn kwaliteit van leven. Mijn dank is groot."

   Gerdien
    Gerdien

    Facilitator en Kindercoach

    "Innerlijke Wijsheid bracht mij niet alleen naar een prachtige plek op Ibiza, maar bracht mij ook helderheid over een paar hardnekkige overtuigingen en patronen. Dat geeft me rust en ondersteunt me tegelijkertijd om met meer zachtheid en mildheid naar mezelf te kijken."

    Ga je mee met deze mooie innerlijke reis op onze magische plek op Ibiza?

    Algemeen

    Onze retraites bieden jou:

    ✓  Diepgaande zelfinzichten
    ✓  Onthaasten & Ontspannen
    ✓  Blijvende transformatie
    ✓  Een warme open sfeer
    ✓  
    Ongekende ervaringen
    ✓  Een prachtige omgeving
    ✓  Culinair genieten

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Algemeen

    Onze retraites bieden jou:

    ✓  Diepgaande zelfinzichten
    ✓  Onthaasten & Ontspannen
    ✓  Blijvende transformatie
    ✓  Een warme open sfeer
    ✓  
    Ongekende ervaringen
    ✓  Een prachtige omgeving
    ✓  Culinair genieten

    Vragen of meer info?

    Of stuur een bericht

    Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.