Gelukkige en gedreven medewerkers

Hoe creëer je een omgeving waar mensen gelukkig en gedreven zijn?

Wij bieden ondersteuning om een werksfeer te creëren, waar niet alleen aandacht is voor ieders resultaten, maar ook voor ieders welzijn, geluk en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan:

Inspiratiesessies motivatie en werkgeluk, Loopbaancoaching,  Persoonlijke, professionele en leiderschapscoaching.

Teams met hart voor de zaak en hart voor elkaar

Wij zijn specialist op het gebied van samenwerking en communicatie en weten wat ervoor nodig is om een team vanuit betrokkenheid en bevlogenheid met elkaar te laten excelleren.

Wij ondersteunen teams zodat iedereen elkaars kwaliteiten ziet en het beste in elkaar naar boven haalt. Met ruimte voor ieders inbreng. En met aandacht en openheid, zodat iedereen zichzelf kan zijn en zich durft uit te spreken.  Dan ontstaat  synergie en co-creatie en krijgt een team vleugels!

Onze begeleiding is heel divers, denk bijvoorbeeld aan:
Teambuilding &  teamcoaching, proces- en projectbegeleiding, mediation en allerlei inspirerende workshops, zoals Deep democracy, Vitality, Verbindende communicatie en Waarderen Werkt.

Samensturende teams en organisaties zijn de organisaties van de toekomst

Naast onze eigen ervaring, heeft ook onderzoek aangetoond dat samensturende organisaties in alle opzichten voordelen bieden t.o.v. organisaties die op traditionele manieren georganiseerd zijn.

Door de geleidelijke implementatie van samensturend organiseren, kan een bedrijf of instelling op zo’n manier worden georganiseerd dat het werk vervullender, betekenisvoller en productiever wordt.

De overschakeling naar een zelf- of samensturende teams is echter een uitdagend proces, waarin een aantal belangrijke hordes moeten worden genomen en diverse valkuilen dienen te worden vermeden.

Wij beschikken over jarenlange ervaring, kennis en deskundigheid om je bij dit proces te kunnen ondersteunen en bieden je daarmee de sleutel om samensturing ook binnen jouw organisatie te doen slagen.

Ook bieden we coaching en training van zelfsturende teams voor organisaties die al met zelfsturende teams werken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan graag even contact opzet Alies: 0624090524